0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sergio Tacchini Club for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sergio Tacchini Club For Her Туалетна вода
805 грн
994 грн
Акція
-19%
Sergio Tacchini Club For Her Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Sergio Tacchini Club For Her : заряджайтеся позитивом і радійте життю!



Цей динамічний аромат уривається в життя своєї героїні, немов блискавка, освітлює її сонячним сплеском позитивної енергії, заряджає адреналіном, дарує сили та впевненість. Розкішна композиція радує яскравою квітковою увертюрою, полонить грайливими та чуттєвими орієнтальними мотивами, відображаючи елегантність образу енергійної, життєрадісної, волелюбної жінки. Чарівна, з вишуканими переливами мелодія розповідає про її жіночність, шарм, цілеспрямованість, допомагає розслабитися, захищає від негативу.

Запашний букет гарно розкривається навесні та теплими осінніми днями, урізноманітнить стримане повсякденне вбрання. Ідеально збалансований, в міру звучний та солодкий парфум підходить для роботи в офісі, доречний у студентській аудиторії, чудово супроводжує і під час прогулянок на свіжому повітрі.



Історія аромату


У 2019 році італійський бренд, заснований тенісистом Серджіо Таччіні у 60-ті роки ХХ століття, який за кілька десятиліть став взірцем елегантності та бездоганності, представив елітну новинку Club For Her. Туалетна вода поповнила ексклюзивну спортивну лінійку, започатковану у 2012 році, та стала першим твором для жінок у клубній колекції чоловічих парфумів.

Палітру "Клубу для неї" склала Claudine de Vogel. Розмістивши на чарівній бархатистій основі витончені квіткові та теплі пряні акценти, парфумер створила вельми експресивний аромат. Пристрасний темперамент запашного еліксиру, його безпосередність та непередбачуваність передані у дизайні лаконічного стрункого флакона. Яскраво-червоний колір символізує любов, радість, повноту життя, вогонь, а білі літери логотипу та назви асоціюються з чистотою, світлом, досконалістю, свободою та гармонією.

Можливо, тому купити Club For Her Sergio Tacchini віддають перевагу активним, рішучим, розкутим дівчатам. Придбати оригінальну брендову продукцію в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.



Ароматна візитна картка динамічної жінки


Мелодія чарівної композиції малює портрет енергійної, діяльної, невтомної героїні. З перших секунд звучання вона обволікає запашним флером апельсинового кольору та жасмину самбак, акцентує увагу на сміливості та силі волі, прихованими за витонченими рисами образу.

Через кілька хвилин у п'янких відгуках квіткових ноток виявляються зелені, трав'янисті, м'ятні нюанси солодкого геліотропу. До них приєднуються вершкові тони мигдального молока та пудрові пряні штрихи благородного ірису, які надають звучанню глибини та цілісності. Димчастий ладан, дорога замша та теплі смолисті пачулі розставляють завершальні штрихи, розширюють межі можливого, захоплюють у магічний вир ніжності, щирості та непохитності.

Якщо вам близький світ азартних захоплень та пригод, то купити Sergio Tacchini Club For Her – туалетну воду чи тестер можна на сайті lagrande.com.ua.