0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Pure

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Pure Парфумована вода (тестер без кришечки)
50ml
6 147 грн
Dolce & Gabbana Velvet Pure Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Pure – оксамитова чистота!



 

Зелений аромат Dolce & Gabbana Velvet Pure - це ідеальна прикраса для елегантної жінки, де б вона не опинилася, і хоч би як склався її день. Соковита свіжа зелень привнесе у ваш образ витонченість, а квіткова мелодія подарує романтичність, при цьому деревні та бальзамічні тони бази створять враження єднання з природою.

Чудовий, по-справжньому стильний і дорогий аромат доглянутої жінки, чий образ – сама природність і простота, але при цьому вона справді бездоганна і завжди на найвищому рівні.

Такий аромат ідеальний для офісу, допомагаючи зібратися та завжди виглядати гідно. Прекрасний він і в подорожах, на природі, з якою зливається у повній гармонії. Універсальна прикраса, яка стане вашою візитною карткою і відчуватиметься, начебто ваша власна аура, дана вам від природи.



Трохи історії

 

Розкіш і багатогранність – ось які слова найбільше підходять для характеристики колекції «Бархат», першої нішевої лінії знаменитого міланського бренду, заснованого Доменіко Дольче та Стефано Габбана. Для всього світу ця італійська компанія стала символом моди і стилю, яскравої впевненості в собі та особливого шарму – це стосується і колекцій одягу, які кілька десятиліть задають тренди світової моди, і, звичайно, парфумерії, що випускається під маркою Dolce & Gabbana.

Парфумерна історія бренду розпочалася у 1992 році, і з того часу було випущено чимало культових видань люксового сегменту. Але з 2011 року з'явилася нішева The Velvet Collection, яку в 2016 поповнила композиція Dolce & Gabbana Velvet Pure.

Красивий флакон класичної форми прикрашений статусною золотою табличкою та упакований у чорну коробку з оксамиту, яка підкреслює враження елітарності видання.

Це – данина одному з улюблених матеріалів кутюр'є Доменіко Дольче та Стефано Габбана – він дозволяє створювати просто чудові вбрання, урочисті, дорогі та шикарні, як і аромати даної лінії.

Ексклюзивна «Оксамитова парфумерія» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana Velvet Pure ви можете он-лайн або в шоу-румі, особисто переконавшись у справжності будь-якого обраного вами флакона.

 

Шарм зеленого оксамиту...



Першими ви почуєте соковиту зелену гіркуватість гальбануму, прикрашену солодкою зеленню листя інжиру і квітковим дуетом запаморочливого жасмину і лабдануму з його складними мускусно-пряними відтінками.

Серцем композиції став чарівний квітковий букет із білих та жовтих нарцисів, прикрашених цитрусово-зеленими тонами туніських неролі та елегантним нюансом герані.

Насамкінець ви зможете насолодитися багатогранними відтінками деревних, димних, землистих і темно-шоколадних переливів ветивера і оксамитової аури ірисового кореня, що його огортає.

Якщо вам імпонують зелені аромати з природним і при цьому надзвичайно вишуканим звучанням квітів, вам неодмінно варто купити Dolce & Gabbana Velvet Pure в інтернет-магазині La Grande – він стане справжньою коштовністю у вашій колекції!