0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom Парфумована вода
173 грн
Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom Парфумована вода (тестер без кришечки)
50ml
5 458 грн

Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom – чари весни...



 

Весна починається для нас із яскравих кульок мімози, які маленькими сонечками розквітають на вулицях у перших букетах, які несуть жінкам радість. Запашні, пухнасті, сповнені романтики та трепетних почуттів, ці солодкі квіти запаморочили не одну голову!

Модний дім Dolce & Gabbana, натхненний цим настроєм, що витає в повітрі, створив чарівний квітковий парфум Velvet Mimosa Bloom, який увійшов до однієї з найдорожчих ексклюзивних колекцій.

І він справді вартий того – немов сонце у флаконі, він наповнює простір аурою щастя, складеною з аромату жовтих квітів та зелені, цитрусових та пудрових нот, іскристо-свіжих та ніжно-солодких.

Переливчатий, хвилюючий – це ідеальний запах довгоочікуваної весни з її романами, компліментами та незабутніми моментами романтики, які залишаться в пам'яті надовго!



Трохи історії

 

«Оксамитова» колекція Доменіко Дольче та Стефано Габбана вважається однією з найкрасивіших і найпрестижніших у світі. Тут зібрані справжні твори ольфакторного мистецтва – дорогоцінні парфуми в бархатистих чорних коробках, що нагадують старовинні скриньки для коштовностей.

Незвичайність The Velvet Collection ще й у тому, що це нішева лінійка люксового бренду – і вона, безперечно, вийшла просто чудовою!

Вперше вона була презентована у 2011 році шістьма чудовими ароматами роботи талановитого парфумера Родріго Флорес-Ру.

Квіткова феєрія Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom, натхненна красою італійської весни та чарами прекрасних італійок, вийшла у 2015 році, ставши гідним продовженням ексклюзивної лінії.

Вся колекція The Velvet представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Свято жіночності 



Цей твір по-справжньому чудовий: він захоплює барвистими відтінками весняних квітів, головною темою серед яких є мімоза. Чудові солодкі кульки цих квітів, що наповнюють дзвінкою радістю, осяюють навіть самий похмурий день.

Їм вторять ароматні, витончені нарциси, що наповнюють простір кришталевою свіжістю.

Оксамит фіалкового листя захоплює соковитою зеленню природи, що прокидається.

Зелені та цитрусові нотки неролі подарують вам тонізуючий ефект та підкреслять свіжість вашого весняного образу.

Їх доповнюють соковиті тони цитрусових плодів – солодкого сонячного мандарину та шляхетного, терпкого бергамоту.

Якщо ви хочете створити в душі весняний настрій і продовжити його так довго, як ви забажаєте – рекомендуємо купити Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom в інтернет-магазині La Grande, і тоді весняне сонце у дорогоцінному флаконі зігріє вас у будь-якій ситуації!