0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud Парфумована вода (тестер)
50ml
11 814 грн
Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud

 



Модний бренд Dolce & Gabbana з властивим йому італійським шармом відтворює колорит східної розкоші, втіленої класичними нотами орієнтальної парфумерії у композиції Velvet Desert Oud. Глибокий, потужний, багатогранний запах деревини уда, пройнятий смолисто-бальзамічною насолодою, димністю, прикрашений тут амбровими та мускусними, теплими пряними та м'якими пудровими відтінками.

Він створений як унісексовий твір, але, безперечно, імпонує насамперед чоловікам завдяки силі та яскравості звучання, яке чудово підкреслює харизму свого володаря.

Це ідеальний супровід незабутнього вечора або шикарного свята восени та взимку, коли цей аромат звучить дійсно неперевершено!



Трохи історії

 

Твір був презентований у 2013 році та став ефектним продовженням знаменитої Velvet Collection – ексклюзивної лінійки нішевих ароматів, які двома роками раніше стали першим досвідом бренду Дольче та Габбана в елітарному сегменті після багатьох років успіху у парфумерному світі категорії «люкс». Прем'єра нішевих видань відбулася у дорогому магазині Harrods у Лондоні.

Про шляхетність та цінність кожного з творів ольфакторного мистецтва говорить навіть їхнє оформлення – ефектна коробка з чорного оксамиту із золотою табличною та респектабельним флаконом, який виглядає дуже дорого та аристократично.

На створення композиції Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud надихнув спекотний вітер над безмежною пустелею. Ця асоціація була передана за допомогою сольної ноти вудового дерева (агара) з його глибоким смолисто-бальзамічним колоритом. У дуеті з «Удом Пустелі» вийшов і близький до нього за тематикою Velvet Tender Oud, де соло має не тільки розкішний уд, а й ніжна троянда.

Красивий флакон видання виглядає чудовим скарбом - він упакований у чорну оксамитову коробку і прикрашений ефектною, розкішною золотою табличкою - чудова ідея для престижного подарунка!

Вся колекція з розкішною назвою «Оксамит» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud ви можете в один клік онлайн – або ж у нашому київському шоу-румі.

 

Чари Арабського Сходу 



Нота уда є традиційним символом розкоші в арабському світі - це дорогоцінний компонент найдорожчих східних пахощів, які століттями були доступні лише небагатьом.

Відкривається твір димною нотою ладану – ароматного, теплого, розкішного. Ця смола має якусь містичну чарівність, вона створює відчуття тепла - і в той же час звучить піднесено, урочисто, чарівно.

Чуттєвість твору підкреслює сонячна тепла амбра – один із найяскравіших природних афродизіаків, які незримо посилюють привабливість і сексуальність. Їй вторить магнетизм мускусу з такими ж властивостями - ось чому цей парфум робить свого володаря неймовірно бажаним!

Якщо вам імпонує така парфумерна магія зі східним колоритом, вам неодмінно варто купити Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud в інтернет-магазині La Grande - він прикрасить вашу колекцію!