0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Cypress

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Cypress Парфумована вода (тестер)
50ml
5 458 грн
Dolce & Gabbana Velvet Cypress Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Cypress – чудовий оксамитовий кипарис!



Розкішний зелений оксамит гідний королів, а повний природного шарму аромат Dolce & Gabbana Velvet Cypress гідний саме вас!
Парфум зачаровує чоловіків і жінок своїми ефектними поєднаннями фужерних та деревних, цитрусових, освіжаюче-пряних та зелених акордів.
Цей аромат – літня мрія: бадьорий, тонізуючий, наповнений свіжою енергією та природною силою. Дзвінкий, красивий, іскристий – це просто must have для всіх, хто хоче проводити теплий сезон драйвово та енергійно, домагаючись нових цілей та зберігаючи при цьому свою елегантність та чудовий смак.
У тому ж стилі, що аромат, створений і флакон – поєднання зеленого скла та золотого оздоблення таблички та кришки виглядає надзвичайно ефектно! Відмінний подарунок на початок весняно-літнього сезону для тих, хто не збирається сидіти на місці і нудьгувати.



Історія створення


Однією з найкрасивіших колекцій бренду Дольче та Габбана є «Оксамитова лінія», представлена вперше в 2011 році. З того часу вона міцно здобула успіх як зразок елегантності та шарму – це безперечно красиві, шлейфові, стійкі видання для людей із чудовим смаком.
Автором композиції Dolce & Gabbana Velvet Cypress став Родріго Флорес-Ру, який створив інші видання цієї колекції – талановитий майстер з парфумерної компанії Givaudan, якому ми завдячуємо існуванням таких чудових видань, як Neroli Portofino та Sahara Noir від Tom Ford, Elizabeth Arden White Clinique Happy, Artisan Pure та Vintage від John Varvatos.
Твір, представлений майстром у 2017 році, присвячений оксамитовому шарму кипарису – запашного дерева, без якого неможливо уявити сонячне середземноморське узбережжя Італійської Рів'єри.
Флакон «Оксамитового кипарису» отримав дивовижний зелений відтінок – символ ароматної зелені тінистих прибережних гаїв.
Вся колекція The Velvet представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де за кілька хвилин можна купити Dolce&Gabbana Velvet Cypress за лояльною ціною з гарантією справжності.



Дзвінка свіжість та оксамитова елегантність


Парфум з перших миттєвостей захоплює свіжість вступного цитрусового акорду, складеного з соковитих нот лимона сицилійського і благородного бергамота.
Головна нота кипариса захоплює своїм аристократичним смолисто-деревним звучанням. Його шарм майстерно відтінений нотами гіркої зелені гальбануму та пряної свіжості бальзамічної мускатної шавлії.
Базою твору став незрівнянний кедровий акорд з його теплим смолисто-хвойним підтоном.
Якщо ви любите деревні аромати, але на літній сезон віддаєте перевагу свіжим і прохолодним фужерним ноткам, рекомендуємо купити Dolce & Gabbana Velvet Cypress в інтернет-магазині La Grande і насолоджуватися його елегантністю і природною красою.