0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin – промінь сонця на теплій шкірі…

 

Оксамитові аромати від Dolce & Gabbana – справжня насолода для всіх естетів! Одним з найкрасивіших і найчуттєвіших у цій колекції є Velvet Amber Skin – чудова східна композиція з амбровими та теплими пряними, бальзамічними та солодкими, пудровими, деревними та ванільними акордами.

Парфум створює ідеальну ауру осінньо-зимового созону і прекрасний як днем, так і ввечері, прикрашаючи вас у ті моменти, коли вам хочеться підкреслити чуттєвість та розкіш свого образу.

Аромат підходить чоловікам та жінкам, він вражає багатством палітри своїх відтінків. І не дивно, адже це нішева лінія знаменитого бренду – дорогоцінна та бездоганна, тут вивірено кожну ноту, і кожну мить доставляє насолоду!

Трохи історії

 

Божественна «Оксамитова» колекція будинку Дольче та Габбана була представлена у 2011 році, коли вийшли флагманські аромати: унісексовий орієнтальний Velvet Patchouli, жіночі квіткові композиції Velvet Desire та Velvet Love, а також чоловічі дерев'яні Velvet Wood та Velvet Vetiver. Усі видання було створено парфумером Родріго Флорес-Ру (Rodrigo Flores-Roux). Це була елітарна колекція, адресована особливо вимогливим поціновувачам справжньої розкоші. Вона виявилася неймовірно успішною, незважаючи на те, що відноситься до цінового сегменту преміум - її шанувальники вважають, що казково красиві аромати коштують будь-яких грошей!

Автором композиції Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin , що вийшла у 2017 році, став Крістофер Рейно (Christophe Raynaud) – йому належить авторство всіх новинок цієї колекції.

Зараз «Оксамитова» лінійка включає більше двох десятків прекрасних ароматів – всі вони є справжніми творами ольфакторного мистецтва. Це не тільки чарівні парфумерні композиції найвищої якості, а й дорогі, вишукані флакони в чорних оксамитових коробках із золотою табличкою бренду.

Всю колекцію в Україні ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin з гарантією справжності.

 

Єднання чоловічої та жіночої чуттєвості.

Композиція вражає своєю багатогранністю, ніжно торкаючись спершу витонченими пелюстками квітів лаванди та шовкового дерева, аранжованих та іскристою свіжістю цитрусів із солуючою нотою бергамота.

У серцевому акорді пахнуть духмяні, теплі бальзамічні смоли, які чарівно поєднуються з нотою дорогої шкіри в оточенні оксамитових ірисів і троянд, хвилюючого жасмину і східного лабдануму.

Орієнтальний колорит твору посилюється до фіналу, де ваше серце буде підкорене приголомшливим міксом смол – мирри, опонокса і толуанського бальзаму у ніжному марева ванілі з медом, гвоздикою та корицею на чарівній деревній базі амбервуду.

Якщо вам імпонує тепла магія східних ароматів, вам варто купити Dolce & Gabbana Velvet Amber Skin в інтернет-магазині La Grande – він стане справжнім скарбом вашої колекції!