0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Ginestra

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Ginestra Парфумована вода (тестер)
50ml
5 458 грн
Dolce & Gabbana Velvet Ginestra Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Ginestra: оксамитова насолода літа!



Колекція м'яких, вишуканих і елегантних парфумів від Dolce & Gabbana недарма названа «Вельветовою» - вона така ж комфортна і магнетична у своєму звучанні. Прекрасним прикладом є флорієнтальна композиція Velvet Ginestra, тепла і сяюча, наче літнє сонце крізь мереживне листя дерев. Вона переливається акордами жовтих квітів, солодкими та восковими нюансами меду, огортаючи вас настроєм безтурботності, світла, щастя та релаксу.
Чудовий вибір для весняних і літніх днів, які вам хочеться провести у своє задоволення, насолоджуючись кожною миттю і даруючи радість усім, кому пощастить опинитися поряд, вдихаючи ваш незабутній, сонячний аромат!



Історія створення



У 2011 році будинок Dolce & Gabbana випустив перші парфуми нової, «Оксамитової» лінії. Їх відрізняла особлива гармонійність та елегантність, і всі твори цієї лінійки чудово ілюструють цей факт: зараз це понад двадцять видань, багато з яких стали безперечними хітами. У 2011 році до них увійшла і солодка бархатиста Dolce & Gabbana Velvet Ginestra – тепла та чуттєва композиція, натхненна ароматами літніх садів та липових алей. Навіть найпохмуріший день стане світлішим завдяки цьому сяючому аромату!
Корпус флакона простий і бездоганний, але виглядає дорого та елегантно завдяки медово-золотому світлу його вмісту та яскравому жовтому ковпачку в тон – такий дизайн ідеально передає сутність самого аромату.
Вся колекція «Вельвет» продається в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Dolce & Gabbana Velvet Ginestra та інші шедеври бренду, які зробили його знаменитим не лише у світі моди, а й у світі ароматів: D&G, Dolce, Anthology , Fruit Collection, Light Blue, The One Collection.



Сонячний мед!


Композиція зустрічає нас яскравим, оптимістичним, життєрадісним акордом жовтих квітів – медової липи та співзвучного їй запашного дроку, що поєднує в собі аспекти меду та ароматного свіжого сіна. Від такої прелюдії настрій піднімається до небес, аж до сонця, і бажання сяяти, освітлюючи все навколо, володітиме вами, поки з вами цей чудовий аромат.
У серці парфуму ніжний пудровий оксамит фіалкових пелюсток аранжований із спокусою бджолиного воску. Свіжості цьому поєднанню надає блискучий акцент соковитих цитрусів.
Завершується враження теплим і солодким маревом бензоїнової смоли з її м'якими, релаксуючими, заспокійливими аспектами.
Якщо вам імпонує такий сонячний східно-квітковий напрямок, радимо купити Dolce & Gabbana Velvet Ginestra в інтернет-магазині La Grande – і ви будете просто зачаровані, адже він стане улюбленим супутником у літньому сезоні, який збирає тисячі компліментів!