0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Pure Xs Night Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum Парфумована вода
78 грн
Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Pure XS Night Eau de Parfum – це втілення непередбачуваності, чуттєвості, зухвалості. Це контраст між бадьорою, свіжістю, що обпалює, і приємною хвилюючою насолодою. Це можливість потурати своїм бажанням, дозволити собі порушувати усталені правила, йти на поводу у емоцій і не боятися здатися залежним від них. Заінтриговані? Запрошуємо вас відвідати всесвіт Paco Rabanne , майстри якого знову приготували для вас щось нереальне.

У 1993 році розпочався новий розділ у парфумерному портфоліо культового бренду Пако Рабанн – вийшло перше видання для чоловіків у колекції XS. Його формулу було переглянуто у 2018 році. Новинка з'явилася одночасно із жіночим XS Pour Elle. У наступні роки напрямок активно розвивався: на початку 2000-х презентовано дует з розширенням Extreme у назві, а також випущено два чоловічі парфуми. 2017 та 2018 порадували презентацією нового тандему – чуттєвої пари, названої Pure XS. Разом з появою цих творів можна назвати трансформацію основного концепту колекції. Майстри бренду відходять від відомої благородної свіжості, активності та зухвалості в композиціях. Тепер вони звертають увагу на привабливість та спокусливість власників парфумів, створюючи важкі та чуттєві мелодії.

Парфумована вода Pure XS Night Eau de Parfum, презентована в 2019 році, продовжила цей напрямок. Видання поповнило категорію пряні східні. Над його створенням працювали ті самі парфумери, які є авторами попередньої версії: Анн Фліпо, Каролін Дюмюр та Бруно Йованович. Форма флакона залишилася незмінною: важка ємність, що символізує впевненість чоловіка у завтрашньому дні та його міцне становище у суспільстві, відрізняється ефектними чіткими гранями. Трохи змінилося лише колірне оформлення судини: градієнт синього став не таким контрастним, колір набув глибини та насиченості.

Незважаючи на те, що парфумована вода випущена відносно недавно, купити Pure XS Night Eau de Parfum можна вже зараз в інтернет-магазин Лагранд. Парфум зустріне свого володаря зухвалістю солодкувато-гострого імбиру, пікантні мотиви якого доповнює акцент женьшеню. Цей щільний і насичений відтінок служить природним афродизіаком, традиційно вважається «чоловічим» і вносить в мелодію гіркувато-солодкий нюанс, що обпалює, і відтінок сексуальності. Багатогранністю нот дивує «серце» мелодії. Тут відчувається темпераментна кориця, приємна м'якість грайливої ванілі, шоколадні відлуння смачного какао. Фінал симфонії звучить мотивами обволікаючої, важкої, гіркувато-ванільної мирри та солодкої карамелі.

Купити вишуканий парфум від Paco Rabanne за чудовою ціною ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Широкий вибір оригінальних товарів парфумерної та косметичної групи, можливість тестування та купівлі у шоу-румі, вибір зручного для клієнта способу доставки замовлення – все це ми пропонуємо своїм клієнтам.