0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Thierry Mugler Mugler Cologne Run Free

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Mugler Cologne Run Free Туалетна вода
1 673 грн
Thierry Mugler Mugler Cologne Run Free Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Mugler Cologne Run Free – свобода в стилі Thierry Mugler!

 

Парфумерний будинок Тьєррі Мюглера захоплює своєю чудовою колекцією одеколонів, одним із найкрасивіших представників яких є Mugler Cologne Run Free . Тут переплетені аромати теплих прянощів, уда та деревних тонів, а також іскристої повітряної свіжості.

Навіть не віриться, що цей парфум належить тому ж бренду, який запровадив моду на солодкі гурманські варіації «Ангела», що став символом 90-х років минулого століття! Однак сучасні ритми диктують інші тенденції - і Тьєррі Мюглер, як завжди, відповідає своєму іміджу: він не йде за модою, а сам її створює!

"Ран Фрі" освіжає в спекотні літні дні і в той же час дарує приємне імбирне тепло, якщо ви використовуєте його навесні або восени - це відмінне, універсальне рішення, актуальне практично весь рік!

Історія аромату

 

Мінімалістична колекція одеколонів від Мюглера відрізняється не тільки різноманітністю найприємніших ароматів, але й естетикою оформлення – це справжня палітра пастельних відтінків спектру. Як і в веселці, у ній сім складових відтінків. Крім деревно-пряного Run Free, це також цитрусовий фужер Fly Away, зелений Come Together, фруктовий Blow It Up, квітковий Take Me Out, східний пряний Love You All і амброво-лавандовий Heal Your Mind. Всі одеколони створені в стилістиці «унісекс» і чудово підходять чоловікам і жінкам, а з такої великої палітри ви завжди зможете вибрати ідеальне рішення для себе. Заслуговує на увагу і дизайн флаконів у вигляді дзвонів – їхня елегантна простота в даному випадку просто ідеальна.

Над виданням, назва якого перекладається як «Біжи вільним», працювала парфумер Shyamala Maisondieu, співавтор таких бестселерів, як Id?le Lancome та Velvet Orchid Tom Ford. Пікантними особливостями видання є наявність таких незвичайних нот, як рожевий імбир і «деревна» молекула Akigalawood.

Купити Thierry Mugler Cologne Run Free в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція елітарного паризького бренду, який подарував світу такі шедеври, як «Ангел», « Прибулець» та «Аура».

 

Відчуй красу волі!

Одеколон здивує вас відмінною стійкістю та вражаючим, звучним шлейфом – у цьому сенсі кінь перевершить усі ваші очікування!

Він побудований на переплетенні двох темпераментних та дуже цікавих нот.

Пряний аспект втілений експресією рожевого імбиру з його легкістю та свіжістю, з нюансами цитрусів та розім'ятої зелені.

Деревну магію одеколону дарує молекула Акігалавуда, яка відрізняється гарним, насиченим деревно-перечним звучанням. Ця сполука є продуктом обробки масла пачулі – крім цієї ноти, ми чуємо в кінцевому результаті також деревно-пряні, глибокі тони агару (уда).

Дует виходить справді неперевершеним - варто купити Thierry Mugler Cologne Run Free в інтернет-магазині La Grande, щоб відкрити для себе абсолютно нову сторінку в парфумерії !