0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elie Saab Girl of Now Forever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Girl of Now Forever Парфумована вода
85 грн
Акція
Elie Saab Girl of Now Forever Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Елі Сааб, засновник бренду, народився у Лівані. З раннього дитинства хлопчик захоплювався тканинами, колекціонував ґудзики та вигадував незвичайні вбрання для ляльок сестер, тому його батьки були впевнені, що він стане кравцем. З віком пристрасть до дизайну не згасла, тому амбітний молодик вступив до коледжу в Парижі, щоб вивчати моду професійно. Проте вже через рік повернувся на батьківщину, віддавши перевагу лекціям та теорії роботі в майстерні. Відкрив власне ательє, яке швидко набуло популярності у місцевих модниць. У цьому не було нічого дивного, адже модельєр віртуозно вмів поєднувати західні тренди з традиційними східними мотивами, а ще використовував найрозкішніші тканини, колекційне мереживо, оздоблення натуральними перлами та ручну вишивку. Все це, а також тонке чуття дизайнера, забезпечили будинку Elie Saab феноменальний успіх. Серед його постійних клієнтів Бейонсе, Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, принцеса Монако та королева Йорданії.

З 2011 торгова марка налагодила випуск власної лінії парфумерії. Girl of Now Forever вийшла у лютому 2019. Це третя композиція у своїй серії, версія більш оптимістична, кокетлива та спокуслива. Над її створенням працював автор оригіналу Домінік Ропьйон (Dominique Ropion). Він додав чарівному аромату грайливого пустощів і неповторної динаміки, збагатив часточками стиглих фруктів, забрав з мощених паризьких вуличок і переніс на сонячні береги Ібіці. Парфум став свіжішим і яскравішим, привабливішим та інтригуючим. Він підкорює життєрадісним характером і неповторною чарівністю юності, захоплює в приголомшливий кругообіг вражень і миттєво покращує настрій. Це справжній антидепресант, ваш особистий шматочок сонця в мерехтливому флаконі, здатний розфарбувати соковитими фарбами найсумніший день! Ідеально підходить для вихідної, відпустки, дружніх зустрічей чи вечірок.

Квітково-фруктовий букет відкривається спокусливою негодою стиглих ягід. Запашною малиною з чорною смородиною вторить терпка цедра лимона, легкою гіркотою чудово врівноважуючи медову насолоду. Вишукані вкраплення мигдалю додають звучанню витонченості та особливої горіхово-вершкової легкості, неспішно підводячи до чарівного дуету флердоранжу та троянди. Граціозні квіти оповиті невагомим серпанком мускусу і кашмерану, тому стають неймовірно ніжними, з делікатними пудровими акцентами, наче гурманський десерт із збитих вершків. Подібність посилюють витончені акценти ванілі, а завершує карколомну комбінацію царська база із замшево-м'яких пачулі. Просто запаморочливе поєднання, перед яким неможливо встояти!

Парфумована вода світла та грайлива, допомагає відволіктися від проблем та сірості - з нею так світло та затишно! Вона вигідно виділяє свою власницю на тлі інших, підкреслює її гарний смак, природний шарм та елегантність. Видання упаковане у витончений флакон тієї ж форми, що і його попередники, але цього разу пляшечку прикрашає коралове намисто в тон рідини всередині.

Купити Elie Saab Girl of Now Forever можна в інтернет-магазині La Grande.