0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Aqua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Chrome Aqua Туалетна вода
78 грн
Azzaro Chrome Aqua Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Італієць за походженням Лоріс Аззаро заснував власний бренд у середині 60-х років минулого століття. Спочатку він випускав модні аксесуари, потім розширив асортименти до одягу Haute couture та парфумерії, що завоювали величезну популярність завдяки віртуозному поєднанню зухвалості та елегантності.

Не стала винятком і колекція Chrome Aqua , випущена 2019 року. Це продовження культової «хромової» лінійки, натхненної простими радощами життя та моментами абсолютної гармонії, коли батьки та діти проводять час разом. Над сучасною версією працював парфумер компанії IFF Жан-Крістоф Еро (Jean-Christophe Herault), який прославився своїми творами для торгових марок Chopard, Karl Lagerfeld, Thierry Mugler, Gres та Comme des Garcons.

У його інтерпретації фланкер вийшов м'якшим і делікатнішим, ніж оригінальна композиція. Вишуканий водяний фужер натхненний п'янким відчуттям солоного бризу на обличчі, райдужними іскорками крапель від хвиль, що розбиваються об скелі, а також запашною свіжістю на узбережжі, коли біла піна неквапливо набігає на білий пісок. Це момент повної розслабленості і млості, чудове запрошення поринути в прохолодні води, щоб врятуватися від спекотної спеки і зарядитися неймовірною енергією.

Стильний букет адресований сміливим та привабливим чоловікам, які знають смак перемог та не бояться приймати кинуті долею виклики. Сильні і відважні, вони хоробро долають будь-які труднощі на своєму шляху, адже вперед їх веде невгамовна пристрасть до пригод і адреналін, що пульсує в крові, і допомагають завжди і в усьому бути першими. Чудовий парфум повністю їм під стать: такий же яскравий, динамічний і привабливий! П'янкий океанічною свіжістю і підбадьорливий, немов крижаний душ, він мотивує на підкорення незвіданих вершин і вселяє впевненість, що вам по плечу абсолютно все.

Композиція втілює собою вічний поклик моря, захоплюючи у свої мережі, наче швидка течія у темні глибини. Вона зачаровує насиченими акватичними переливами, тішить багатою палітрою відтінків і чуттєвим, складним розкриттям. Традиційна водяна нота в ній доповнена соковитою зеленню фіалкового листа, базиліка та м'яти, на тлі яких бешкетно блищать життєрадісні іскорки грейпфрута та яблука. Зухвалі фрукти обрамлені солоними акордами, які надають звучанню особливої виразності, приємно лоскочуть рецептори і розбурхують уяву, щоб потім змінитися мужньою і благородною базою з кипарису та ветиверу.

Парфум одночасно привабливий і стриманий, делікатний та спокусливий. Він чудово поєднується з легкими сорочками, тонкими брюками, класичними костюмами або просто майками та шортами. Його можна сміливо одягати в офіс на ділові переговори, але також і на пляжну вечірку, зустріч із друзями чи побачення. У будь-якій ситуації ви будете на висоті!

Видання одягнене в культовий квадратний флакон з вигнутими лицьовими гранями та пофарбоване у глибокий аквамариновий колір. Вінчає стильну пляшечку глянсово-білий ковпачок. Купити Azzaro Chrome Aqua можна в інтернет-магазині La Grande.