0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian C for Men Woody Leather With Oudh Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн
Немає у наявності

Точність та скрупульозність у роботі, вибір тільки якісних цінних інгредієнтів, абсолютна відповідність стилю бренду – так народжується по-справжньому елітний парфум. До подібних робіт належить видання C for M en W oody Leather W ith O udh I ntense , представлене відомим виробником з Великобританії Clive Christian.

Продукцію нішевого британського бренду створено для категорії обраних чоловіків. Про цей факт свідчить як приналежність парфумів до розряду селективних, а й їх відносно висока вартість. Саме тому купити C for M en W oody L eather W ith O udh I ntense можуть далеко не всі. Таке придбання для власника композиції є можливістю виділитися, підкреслити свій статус і успішність, доповнити елегантний образ яскравим, виразним флером, що запам'ятовується.

Знайомлячись із цим виданням, ви прочиняєте двері в минуле засновника торгової марки, що виріс у Шотландії. Адже саме цій країні, самобутній красі її природи, присвячена лінія ароматів Private Collection, куди увійшов парфум. Унікальний прибережний ландшафт регіону, де Північне море межує з Атлантикою, важкі грозові хмари, що нависають над темними водами великих озер і точно не схильні до романтичних мрій - саме тут Клайв Крістіан міг усамітнитися, поринути у свої думки і насолоджуватися неперевершеною величчю природи. Пожвавлюючи в пам'яті подібні спогади, майстер не міг подарувати світу банальні та пересічні аромати, тому Private Collection складається з шикарних і розкішних парфумів, у кожному з яких відчувається блиск, шляхетність та оригінальність.

Історія парфумерної торгової марки починається задовго до 2000 року, коли її засновником Клайвом Крістіаном було викуплено бренд-попередник Crown Perfumery. Цей парфумерний будинок починаючи з 1872 року виробляв ароматну продукцію, а також мав ексклюзивне право розміщувати на упаковках своїх товарів корону королеви Вікторії. І сьогодні цей елемент увінчує флакони з духами Clive Christian.

C for M en W oody L eather W ith O udh I ntense - виразний і розкішний люкс-аромат, що відноситься до групи "деревні східні". Він схожий з дорогим костюмом, що ідеально сидить, ексклюзивним аксесуаром, що підкреслюють вишуканий стиль і достаток чоловіка, який його вибирає. У цій благородній мелодії звучать ноти соковитого солодкого мандарину, оптимістичність якого поєднується з бальзамічними димно-солодкими відлуннями уда. Тонка терпка насолода благородного тютюну доповнюється мотивами гострого деревно-солодкого шафрану, а складні та загадкові східні мотиви поєднуються з теплом витончених деревних акцентів та запахом дорогої елітної шкіри.

Придбати парфумерію Clive Christian ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Наші менеджери допоможуть вам з його оформленням, а на допомогу тим, хто ще не визначився з вибором, прийдуть досвідчені консультанти. Вся продукція магазину сертифікована та пропонується нашим клієнтам за найприйнятнішими цінами.