0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Bois D'Argent

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Bois d'Argent Парфумована вода
Немає у наявності

Christian Dior Bois d'Argent – магія ліси

Багатогранний деревний шипр Bois d ' Argent від дому Christian Dior подібний до трансформації осіннього дня в лісі: спочатку він прохолодний, срібляється росою і огортає тонкою ранковою магією, немов туманом. У міру розкриття він стає все більш теплим, затишним, ласкавим сприйняття, граючи запашними смолами та ароматом нагрітої сонцем деревини та ялівцевих ягід. Виявляється насолода квітів та меду, хмарою розпливається навколо оксамитова ірисова пудра – і це вже не просто ліс, а справжня казка, fairy tail!

Аромат, наче хамелеон, грає відтінками та підлаштовується під будь-яку ситуацію та будь-яку погоду, завжди виявляючи найкращі свої сторони та підкреслюючи стиль своїх власників.

Історія аромату

 

Бренд Крістіан Діор заснував свою ексклюзивну La Collection Priv?e (Приватну колекцію) в 2004 році, випустивши чудове тріо - деревний квітково-мускусний Cologne Blanche (Білий Одеколон), східний фужер Eau Noire (Чорна вода) і неймовірно загадковий деревний Arg Срібний ліс. Творцем останнього стала талановита Annick Menardo (Аннік Менардо).

В даний час ця фантастично красива колекція поповнилася ще п'ятнадцятьма композиціями, багато з яких стали справжніми творами парфумерного мистецтва. Без перебільшення це можна віднести і до Bois d'Argent – сонячний, сяючий срібними нитками аромат, немов павутинка вересневим днем у світлому лісі.

Перший його випуск був присвячений запуску чоловічої колекції Діора 2004 року, яка була орієнтована на метросексуалів та космополітів – чоловіків доглянутих, різнобічних, елегантних. Втім, парфумована вода створена у стилі «унісекс» - вона чудово підійде не лише чоловікам, а й діловим, самостійним жінкам.

Особливо гарно його нове видання – аромат був переосмислений та доопрацьований іншим гранд-майстром Франсуа Демаші, і зазвучав ще досконаліше: він залишив найвиразніші ноти, додав вишуканих акцентів і надав їм бездоганної гармонії.

Купити Christian Dior Bois d'Argent в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція всесвітньо відомого французького бренду, історія якого розпочалася ще 1947 року, і з того часу він впевнено тримає марку одного з найпрестижніших світових модних будинків.

 

Christian Dior Bois d' Argent – сонячні відблиски в осінньому лісі.

Початкова композиція була дещо лаконічнішою за нинішню і включала ноти єменського ладану, флорентійського ірису і білого мускусу.

Однак версія Демаші більш розширена та багата. Вона відкривається елегантним деревним акордом кипарису та ялівцевих ягід, прикрашених пудровим шармом ірисів. «Серце» парфумованої води зачаровує бальзамічною магією мирри та пряною сексуальністю пачулі. Фінальний акорд найтепліший і найсолодший: він інтригує переливами відтінків деревних нот і смол у магнетичній аурі амбри та білого мускусу. Неймовірну чарівність надають нота запашного меду та шикарний шкіряний акцент.

Якщо ви в пошуках вишуканого, м'якого, чарівного аромату для практично для будь-якого сезону, вам варто купити Christian Dior Bois d'Argent – він напевно стане вашою «другою шкірою», розлучитися з якою немислимо – настільки звикаєш до його неголосного, але чарівного чарівництва.