0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Imitation for Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Imitation for Woman Парфумована вода
6 526 грн
Amouage Imitation for Woman Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Imitation for Woman: створити враження !

 

Якщо ви віддаєте перевагу ароматам весни та квітів, ефектний і яскравий Amouage Imitation for Woman неодмінно припаде вам до душі! Немов барвистий калейдоскоп, він переплітає химерними візерунками деревні та фруктові, м'які пряні та білоквіткові, альдегідні, свіжі та солодкі, амброві та бальзамічні відтінки – просто запаморочливий мікс, справді приголомшливе враження!

Такий парфум стане ідеальним вибором для любителів шипрово-квіткових композицій практично весь рік - експресивний аромат, що запам'ятовується, дозволить вам бути в центрі уваги, і в той же час зберегти жіночність.

Трохи історії

 

Автором цього чудового твору став знаменитий парфумер із компанії Firmenich П'єр Негрін (Pierre Negrin). Саме він створив феєричні композиції Interlude та Portrayal, а також серію творів із The Library Collection – перлини в короні будинку «Амуаж». Йому належать бестселери DKNY Be Delicious Men Donna Karan, Polo Black Ralph Lauren та Z Zegna Ermenegildo Zegna – зразки сучасного ідеального смаку.

Видання 2018 року з назвою «Імітація», що інтригує, присвячене яскравій мультикультурі 80-х років минулого століття, втіленій у стилі Нью-Йорка тих років. Виклик, свобода, епатаж – і в той же час атмосфера, яка є невід'ємною частиною мегаполісу – це концепція цього твору.

Саме цю ідею вдало передали дизайнери, створюючи фірмовий стиль флаконів – яскравих, наче світанок, що грають відтінками від синього до малинового та сонячно-жовтого.

Купити Amouage Imitation for Woman в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого в 1983 році Принцем та Султаном Омана. Правителі хотіли підняти престиж арабських пахощів та отримати можливість обдаровувати своїх гостей дорогоцінним флаконами – а в результаті зуміли створити парфумерний бренд світового рівня, один із символів розкоші та елітарності.

 

Імітуй це!

Навіть якщо ви, в силу своєї природної скромності, не впевнені в тому, що гідні блищати, немов зірка, просто зімітуйте цей драйв - і ви побачите, як швидко ви перейметеся і насправді таким настроєм! Як стверджував великий Станіславський, варто лише зімітувати емоцію – і рано чи пізно ви її відчуєте. До тієї ж мети веде вас і Imitation : просто зобразіть себе Прімою - і ви станете нею!

Для цього і існує подібний парфум, що з перших секунд наповнює простір запаморочливим ароматом хвилюючих квітів: тропічного іланг-ілангу і трепетного квітки апельсина, чуттєвого жасмину і царственної оксамитової троянди.

«Серце» композиції – суцільна спокуса: тут кислинка чорної смородини доповнена насолодою лакричника та прикрашена вишуканістю альдегідних нот.

Завершення твору захопить вас ще більше: містичний, чарівний бальзамічно-смолистий ладан огортає тут вишукану базу із сандалового дерева та чуттєвих почуттів.

Шукаєте незвичайний подарунок? Вам, безумовно, варто купити Amouage Imitation for Woman в інтернет-магазині La Grande, - він напевно фурор!