0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sg79 Sthlm No23 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM No23 Парфумована вода
2 668 грн
SG79 STHLM No23 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Аромат, який ви вибираєте – це щось особисте та дуже інтимне. Тільки ви знаєте, яким змістом наповнена його мелодія, якою силою впливу на вас він має, народження яких емоцій провокує. Такими унікальними властивостями може мати далеко не кожна парфумерна композиція. Але до них однозначно відносяться роботи, представлені в портфоліо торгової марки SG79 STHLM . Одним із видань, презентованих шведським брендом, є аромат No23 .

Навіть якщо ви вважаєте себе людиною, достатньо обізнаною у напрямі парфумерії, маєте власних фаворитів серед сучасних видань та значний парфумерний гардероб, роботи бренду SG79 STHLM все одно зможуть вас здивувати. Створення таких композицій схоже на спробу проникнути в серце кожної людини, усвідомити те, що хвилює її, радує і надихає. Один і той же аромат стає віддушиною для сотень різних людей, незалежно від того, який спосіб життя вони вибирають. Він існує поза часом, поза модними тенденціями, одночасно будучи для свого володаря джерелом сили та оптимізму, надії та віри у краще. Його невловимий флер може доповнити зручний одяг, якому жінка воліє для вирішення буденних справ, або строгий look, що підходить для офісу, або спокусливе вбрання, вибране для романтичного вечора. І в кожному з цих випадків парфумована вода робить образ ще більш чуттєвим, спокусливим та яскравим.

Відчути силу впливу чарівного парфуму можна, якщо купити SG79 STHLM No23 . Те, що буде простим і зрозумілим в ароматі для вас, для оточуючих залишиться справжньою загадкою. І саме в такому образі ви з'явитеся перед своїми близькими. Сміливий, зухвалий, інтригуючий, він змусить перехожих обертатися вам у слід, відчувати магію ароматної хмари, що огортає вас. Він надає вашій зовнішності сміливість і посилює вашу природну чарівність.

Виробник називає композицію «теплою та пряною». Майстри шведського бренду зуміли створити шедевр, який поєднує в собі привабливість чуттєвих східних нот і ніжність пахучих квітів. Він стартує життєрадісним поєднанням грейпфрута та петітгрейну, доповненого сміливим акцентом іланг-ілангу, запах якого вважається потужним афродизіаком. Відтінки ніжної троянди, хвилюючої лілії та жасмину, що таїть у собі пристрасність літніх ночей, надають мелодії надзвичайної жіночності та привабливості. У фіналі SG79 STHLM No23 відчуваються життєрадісні мотиви апельсинового кольору, нюанси теплої амбри та смолисто-пряних почул.

Придбати вишукану парфумерію SG79 STHLM ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір оригінальної продукції, серед якої найвибагливіший покупець зможе підібрати собі підходящі парфуми або туалетну воду. Актуальні, популярні, нішеві, рідкісні парфуми за відмінними цінами, кваліфіковані консультанти, відмінний сервіс, система приємних знижок – це те, чим ми можемо порадувати наших клієнтів!