0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera 35 Years of Fashion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 35 Years of Fashion Парфумована вода
Немає у наявності

Кароліна Еррера – це ім'я дизайнера, відомого у всьому світі. Її колекції відрізняються особливою жіночністю і витонченістю, це зразок гарного смаку та вишуканості, адже вона кілька років була особистим дизайнером Жаклін Кеннеді, а потім одягала Лору Буш і Мішель Обаму. Історія бренду почалася в 1981 році, коли дебютна лінійка одяг справила справжній фурор у світі моди, що змусило модельєра перебратися з рідного Каракасу до Нью-Йорка. Вже через 7 років вона випустила перший жіночий аромат, розширивши асортименти своїх бутиків також стильними аксесуарами та парфумерією.

У 2016 році будинок відзначав свій 35 ювілей, і на честь такої знаменної події була випущена лімітованим тиражем чудова композиція Carolina Herrera 35 Years of Fashion . Це оновлена і сучасна версія дебютного жіночого парфуму, над створенням якого працював автор оригіналу, фахівець компанії IFF Карлос Бінейм (Carlos Benaim), який прославився своїми творами для Giorgio Armani, Aramis, Calvin Klein, Cacharel і Viktor&Rolf.

Святковий фланкер він зробив більш іскристим і виразним, виділивши два ключові акорди - туберозу і жасмин, і прикрасивши їх щедрим розсипом зелених і цитрусових нот. В результаті вийшов елегантний, вишуканий і нескінченно прекрасний букет квітів, який стане яскравою родзинкою будь-якого ансамблю - як денного, так і вечірнього.

Чарівна композиція припаде до смаку шанувальницям класичної парфумерії. Його відрізняє стримане, елегантне та делікатне звучання. Парфумована вод аакварельно-ніжна та приємно освіжаюча, витончена та переливчаста. Вона відмінно поєднується з різними вбраннями - від суворого ділового костюма до сарафана, що летить, або дизайнерської сукні. Її можна одягати в офіс та на ділову зустріч, на коктейльну вечірку чи сімейну урочистість, романтичне побачення чи прогулянку з друзями. У будь-яких обставинах вона підкреслить жіночність і гарний смак своєї власниці, її природну чарівність та елегантність, допоможе виділитися на тлі інших та залучити зацікавлені погляди.

Світла і хвилююча парфума відкривається дзвінкою зеленню молодих пагонів. Соковиті та грайливі ноти так і ваблять своєю прохолодою, віртуозно малюючи картину раннього ранку, коли на трепетних бутонах ще блищить кришталева роса. Кокетливі цитруси подібні до сонячних зайчиків на дзеркальній гладіні - такі ж пустотливі і безтурботні. Вони миттєво покращують настрій і задають особливо динамічний ритм, своїми темпераментними мотивами чудово відтіняючи грацію білих пелюсток. Жасмин у чарівній піраміді вабить медовою солодкістю, а тубероза розливається кремово-вершковими хвилями, захоплюючи свою володарку в неймовірний вихор емоцій. В основі аромат теплішає, стає більш вкрадливим і лагідним. На перший план виступає чарівна магія деревини, гармонійно завершуючи чарівний образ.

Купити Carolina Herrera 35 Years of Fashion можна в інтернет-магазині La Grande. Видання поміщене у гранований флакон із прозорого кришталю з глянсово-чорною ребристою кришечкою.