0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Gold Incense Carolina Herrera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Gold Incense Парфумована вода
Немає у наявності

Кароліна Еррера заснувала бренд власного імені у 1981 році. Вона народилася у забезпеченій сім'ї, отримала чудове виховання та освіту. Її завжди вабили мода та стиль, тому вибір професії дизайнера не був випадковим. Тонкий смак, ретельне опрацювання деталей та віртуозне вміння поєднувати різні текстури та кольори принесло їй популярність та посаду особистого стиліста перших леді США, включаючи Мішель Обаму, Жаклін Кеннеді та Лору Буш.

2017 року бренд Carolina Herrera поповнив ексклюзивну колекцію Confidential новим виданням. Унісекс-композиція Gold Incense відкрила новий розділ у чудовій серії. Це флагманський аромат, що започаткував плеяду стильних орієнтальних парфумів, об'єднаних у лінійку Eastern Treasures - східний букет, натхненний магічною красою та розкішшю Аравії. Його автором став фахівець компанії Symrise AG П'єр-Костянтин Гуеро (Pierre-Constantin Gueros), відомий своїми роботами для торгових марок Odin, Emmanuelle Khanh, Atkinsons, Nooka та Davidoff.

Він черпав натхнення у щоденниках та спогадах засновниці будинку про подорож на Близький Схід. Кароліну підкорила неймовірна атмосфера арабської казки, димний шепіт воскуріння і дзвінка тиша пустелі під зоряним небом, дивовижні ласощі та запаморочливі запахи. Передати її захоплення і захоплення покликаний багатогранний і складний аромат із солуючою нотою ладану.

Це один із найдавніших і містичних компонентів у парфумерії. Прийшовши з глибини тисячоліть, він не поступається в цінності благородним металам, манить своєю глибиною і таємничістю, зачаровує, як чаклунське зілля, і змушує забути про все на світі... Його димні та глибокі переливи віртуозно доповнені терпким і пряним теплом ангелики, пікант календули та бархатистої негоди кориці. У компанії темпераментних спецій і трав ладані мотиви стають бальзамічно-смолистими та щільними, в них потопаєш, немов у перських килимах ручної роботи.

Вишукані акценти мадагаскарської ванілі надають звучанню гурманську млосність та імпозантність, красиво переливаючись на тлі деревини цінних порід. Розкішний кедр і благородний сандал гармонійно завершують сліпучу комбінацію, чудово врівноважуючи туманну магію ладану та прянощів. Така парфумована вода лягає на плечі пухнастим палантином, чудово зігріває та дарує незрівнянне почуття комфорту. Вона незамінна для світського прийому чи званої вечері, вечірки чи побачення, а також просто сирої та холодної погоди, коли вам хочеться більше тепла та затишку.

Композиція елегантна та прониклива, переливчаста та спокуслива. Купити Carolina Herrera Gold Incense можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмовий гранований флакон із золотистою основою та прикрашене глянсово-чорним ковпачком. Вміст пляшечки пофарбований у іскристий бронзовий відтінок. Це справжній скарб, гідний прикрасити собою парфумерну колекцію найвибагливіших гурманів та естетів!