0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Burning Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Burning Rose Парфумована вода
Немає у наявності

Історія модного бренду Carolina Herrera розпочалася у 1981 році. Тоді молодий дизайнер із Каракаса (Венесуела) представила свою дебютну колекцію одягу. Лінійка мала приголомшливий успіх, тому її творець переїхала до Нью-Йорка, щоб продовжити розвиток свого бренду. Поступово в асортименті торгової марки з'явилися аксесуари та парфумерія, а сама Кароліна протягом багатьох років працювала особистим стилістом перших леді США, створюючи витончені та жіночні образи для Жаклін Кеннеді, Мішель Обами та Лори Буш.

Клієнти Еррери - це люди успішні і доглянуті, які знають собі ціну і прагнуть за будь-яких обставин виглядати бездоганно. Тому вони ретельно продумують кожну деталь свого ансамблю і вибирають вишукані та бездоганно елегантні аромати, такі як чарівний Burning Rose , представлений у 2015 році в рамках ексклюзивної серії Confidential . Це чарівний квітковий шипр, чуттєвий та граціозний. Він присвячений королеві саду — багатоликій і незмінно прекрасній троянді.

У цій версії квітка стала полум'яною і пристрасною, що обпалює, як полум'я, що горить, що обпалює крила необережних метеликів, - і таким же бажаним. Він спалахує яскравим вогнем і розсипається на міріади сліпучих іскорок, захоплює в приголомшливий калейдоскоп емоцій і крутить голову не гірше за молоде вино. Темпераментний, зухвалий і хвилюючий - це все чудовий аромат, який додає спокусливого блиску очам і змушує кров пульсувати з неймовірною силою. Це саме втілення спокуси, що виснажує жар бажання, укладений у витончений гранований флакон.

Відкривається чарівна піраміда чарівною пахощами болгарської троянди. Масляниста і важка, вона розливається бордовими хвилями і зачаровує будуарно-томними відблисками, що змушують забути про все на світі. На ніжних пелюстках кокетливо мерехтять іскорки кориці, стелячись найтоншим оксамитом і обволікаючи своїх власників м'якою і пухнастою вуаллю. Вкраплення пікантного імбиру підвищують градус напруги і роблять звучання динамічнішим, гармонійно підводячи до шорстко-шоколадної підкладки, де панують мошисто-пряні пачулі. Всі разом вони утворюють просто карколомну комбінацію, таємничу і спокусливу, принадну і смолисту, тягучу і переливчасту. Вона вкрадливим шепотом стелиться по шкірі, зачаровує неймовірною палітрою відтінків і спокушає, як світло далекої зірки в небі.

Цей справжній скарб, гідний прикрасити собою будь-яку парфумерну колекцію - чарівний еліксир, який моментально перетворює свого власника, робить образ більш чуттєвим і елегантним. Чудовий вибір для світського прийому чи театральної прем'єри, романтичного побачення чизваної вечері, вечірки чи урочистостей.

Купити Carolina Herrera Burning Rose можна в інтернет-магазині La Grande. Парфумована вода упакована у фірмовий ребристий флакон із золотистою основою та глянсово-чорною кришкою. Її вміст пофарбований насичений рожевий відтінок, що вказує на полум'яний характер композиції.