0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Bronze Tonka

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Bronze Tonka Парфумована вода
Немає у наявності

Модний бренд Carolina Herrera був заснований в 1981 дизайнером з Венесуели. Кароліна народилася у забезпеченій сім'ї, здобула чудову освіту, з дитинства їй прищеплювали вишуканий смак та гарні манери, що знайшло відображення у роботах модельєра. Усі її вироби відрізняються бездоганною елегантністю, ретельним опрацюванням деталей та витонченістю, що дозволило Кароліні Еррері не тільки пробитися на модний Олімп, а й стати особистим стилістом перших леді країни, включаючи Жаклін Кеннеді, Лору Буш та Мішель Обаму.

Унісекс-композиція Bronze Tonka була представлена у квітні 2018 в рамках колекції Confidential . Це пряний східний парфум, солодкий і теплий, що увібрав містику класичної арабської алхімії. Він двоїстий і привабливий своєю разючою грою контрастів. З одного боку, парфум виконаний у дусі давніх аравійських традицій, але в той же час цілком сучасний. Він містить у собі полум'яну енергію спецій і умиротворююче тепло смол. Хвилюючий, спокусливий і неповторний - це все, що потрібно знати про чудовий букет.

Усього пара крапель чарівного еліксиру перенесуть вас у захоплюючу казку Сходу, де закурюють тонкі струмки пахощів і пишно цвіте жасмин, де на галасливих мединах жваві торговці пропонують чудові прянощі з усіх куточків світу, а з відкритих кав'ярень долинають апетитні запахи зварювань. Характер у аромату повністю орієнтальний, шляхетний та шалений. Він дивує неймовірною палітрою відтінків і віртуозно побудованою гармонією, коли з розрізнених, рідкісних і цінних інгредієнтів рука майстра сплітає запаморочливу симфонію рідкісної краси.

Відкривається чарівна піраміда пекучими переливами кави. Обпалюючий і зухвалий, він так і манить свої темпераментом, приємно лоскоче рецептори і хвилює кров, моментально наповнює енергією і чудово бадьорить. Кавові мотиви посилені смолистою насолодою вкрадливого уда, чудово відтіняючи сліпучу ніжність жасминових бутонів. Витончені пелюстки кружляють у чудовому танці, злегка припорошені щіпкою пікантного шафрану, який робить їх медові пахощі більш пікантними та спокусливими. А завершує чарівну комбінацію розкішна база з м'якої, ретельно виготовленої шкіри та кремово-вершкового сандала.

Парфумована вода витончена і багата, приваблює складним та багатогранним розкриттям, чуттєвою грою відблисків та спокусливою елегантністю. Все в ній вивірено до дрібниць, чудово та витончено. Така композиція стане чудовим варіантом для святкових та урочистих заходів, світського прийому чи званої вечері, театральної прем'єри чи походу в оперу, побачення, вечірки чи просто прохолодної погоди.

Купити Carolina Herrera Bronze Tonka можна в інтернет-магазині La Grande. Видання запаковано у фірмовий ребристий флакон, як і інші продукти колекції. Пляшечку вінчає глянсово-чорний ковпачок, а вміст фіалу пофарбований у чудовий бронзовий відтінок.