0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Blond Jasmine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Blond Jasmine Туалетна вода
Немає у наявності

Модний бренд свого імені Кароліна Еррера заснувала у 1981 році. Дівчинка народилася в забезпеченій сім'ї і отримала чудове виховання, мала гарні манери і вишуканий смак, захоплювалася модою, тому питання з вибором професії перед нею не стояло. Перша колекція одягу Carolina Herrera справила справжній фурор і дозволила молодому дизайнеру перебратися до Нью-Йорка, де вона заснувала власну торгову марку та розширила асортимент до стильних аксесуарів та парфумерії. Тонне почуття стилю та незмінний акцент на жіночність образу принесли модельєру величезну популярність та звання особистого стиліста перших леді – від Жаклін Кеннеді до Мішель Обами. Усю продукцію модного будинку відрізняє витонченість, ретельна увага до деталей та бездоганна елегантність.

Винятком не стала і вишукана колекція Confidential Eaux de Toilette , представлена у 2017 році. До неї увійшли аромати для Нього і для Неї, що відрізняються напрочуд ніжним, делікатним і легким звучанням. Вони ігристі та приємно освіжаючі, граціозні та тихо мерехтливі – відмінно підходять для теплої погоди та весняно-літнього сезону.

У чудову серію увійшов і чарівний Blond Jasmine . Це стильний унісекс, що однаково добре розкривається як на жіночій, так і чоловічій шкірі і відноситься до квіткової групи. Чарівна композиція віртуозно передає пахощі жасминового куща вранці, коли пишні бутони ще не встигли повністю розкритися, на їх трепетних пелюстках поблискують кришталеві краплі роси, а гладке листя обмиті нічним дощем, витікаючи здивовано.

Букет присвячений легкий та світлий, виразний та переливчастий, полонить неймовірною палітрою відтінків та акварельною чистотою звучання. Він припаде до смаку натурам романтичним і врівноваженим, які віддають перевагу парфумерії віртуозно збалансованій, гармонійній і цілісній, що дарує незрівнянне почуття комфорту і навколишнього власника чарівною аурою свіжості, легкості та ніжного світла.

Відкривають чудову піраміду ігристі цитрусові акорди. Сонячні та сліпучі, вони приємно остуджують шкіру і допомагають впоратися з виснажливою спекою. Задерикуваті іскорки цитрона з мандарином кокетливо блищать і переливаються, щоб потім змінитися чарівним танцем білих квітів. Запаморочливий запах жасмину посилений смолисто-зеленими акцентами ветивера, струменячої негодою повітряного мускусу і пікантною гіркотою стиглих плодів, захоплюючи свого володаря в просто приголомшливий вихор емоцій!

Туалетна вода переливчаста і багатогранна, що інтригує і чуттєва, сп'янює кришталевим блиском і особливою делікатністю, яка робить її вдалим вибором для роботи та вихідного дня, ділових зустрічей та відпустки, побачень та пляжних вечірок. Вона ненав'язлива, коректна і стримана, відмінно поєднується з різним одягом, від шифонового сарафана до строгого костюма брюки і накрохмаленої сорочки.

Купити Carolina Herrera Blond Jasmine можна в інтернет-магазині La Grande.