0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Bergamot Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Bergamot Bloom Туалетна вода
Немає у наявності

Модний будинок Carolina Herrera був заснований Кароліною Еррерою у 1981 році. Вона народилася у Венесуелі, у сім'ї латифундистів та політиків. Сімейні капітали забезпечили дівчинці прекрасну освіту та виховання, з дитинства їй привалювалися гарні манери та смак, що й визначило все її подальше життя. Перша ж колекція одягу, створена молодим дизайнером, здобула приголомшливий успіх і дозволила модельєру перебратися до Нью-Йорка, де вона не лише активно розвивала власний бренд, а й стала особистим стилістом перших леді, одягаючи Жаклін Кеннеді, Лору Буш та Мішель Обаму.

Поступово в асортименті торгової марки з'явилися стильні прикраси, аксесуари та, звичайно, парфумерія. Унісекс-композиція Bergamot Bloom була представлена у 2017 році. Це один з 6 парфумів серії Confidential Eaux de Toilette . Чудовий квітковий шипр віртуозно передає пахощі квітучих цитрусових дерев. Він приємно освіжає і бадьорить, повітряний і легкий, сонячний і сяючий. Тішить природним звучанням і моментально покращує настрій, забезпечуючи потужний заряд енергії на цілий день.

Це втілення безтурботності, чарівної прохолоди та витонченості. Туалетна вода з безтурботним, легким та грайливим характером, миттєво налаштовує на позитив, тонізує та бадьорить. Відкривається композиція дзвінкими іскорками стиглих плодів. Бергамот і лимон так і бризкають соком, розсипаючись на тисячі сонячних кроликів. У компанії пекучого імбиру вони стають більш пікантними і зухвалими, палаючи, немов дорогоцінні камені в променях світла. Пряні мотиви продовжує кокетливий рожевий перець, гарно мерехтаючи на тлі трепетних жасминових пелюсток. Білі бутони зачаровують запашною насолодою, кружляючи в чарівному танці в обрамленні повітряного амброксану, щоб потім неспішно опуститися на трав'янисто-м'яку підкладку з пачулі та ветівера.

Така комбінація подарує чудове почуття прохолоди, оточить свого власника чарівною аурою чистоти та свіжості, покращить настрій та додасть сил для підкорення нових висот. Це ваш особистий шматочок сонця, запечатаний у витончений флакон, здатний найнепохмуріший день змусити заграти яскравими фарбами! Справжній антидепресант, з яким просто не хочеться розлучатися – він чудово підходить для теплої погоди та весняно-літнього сезону.

Парфум ігристий і привабливий, освіжаючий і переливчастий, що постійно трансформується на шкірі і зачаровує неймовірною палітрою відтінків. Він відмінно поєднується з різними стилями одягу: від крохмаленої білої сорочки до сарафана або модних джинсів. Це яскрава особливість будь-якого образу - аромат, який виділить свого власника в натовпі і приверне зацікавлені погляди.

Купити Carolina Herrera Bergamot Bloom можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане в стильний ребристий флакон, пофарбований у ніжно-бузковий колір і увінчаний глянцево-чорним ковпачком - виглядає чудово!