0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Amber Desire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Amber Desire Парфумована вода
Немає у наявності

Модний будинок Carolina Herrera був заснований у 1981 році. Кароліна Еррера народилася у забезпеченій сім'ї в Каракасі та отримала чудове виховання. Дівчинці з раннього дитинства прищеплювалися хороші манери та смак, вона захоплювалася дизайном і модою, тому проблема вибору професії перед нею не стояла. Дебютна колекція модельєра мала приголомшливий успіх, дозволивши дизайнеру перебратися з рідної Венесуели до Нью-Йорку. Там вона відкрила кілька бутіків, розширила колекцію стильними аксесуарами та парфумерією, а ще здобула славу талановитого персонального стиліста, багато років одягаючи перших леді країни – від Жаклін Кеннеді до Мішель Обами.

Вишукана композиція Amber Desire була випущена у травні 2015 року у складі ексклюзивної серії Confidential . Це витончений букет, що підходить для Нього і для Неї, присвячений багатоликій і незмінно прекрасній амбрі. У ньому використано легендарну парфумерну основу Ambre 83, розроблену ще на початку ХХ століття. За понад 100 років свого існування вона стала частиною класичної структури багатьох орієнтальних парфумів. У цій інтерпретації з'єднання отримало більш сучасне звучання - світле, п'янке і нескінченно елегантне. Така парфумована вода припаде до смаку шанувальницям класичної парфумерії, багатої, складної та чудово збалансованої.

Чарівний східний букет полонить тихим мерехтінням та чудовою теплотою. Він м'який і комфортний, що обволікає, як бурштинові хвилі карамелі, і зігріваючий, мов кашеміровий светр ручної в'язки. Пестить нюх і радує неймовірною палітрою відтінків, укладає в затишні обійми і лягає на плечі пухнастим серпанком, допомагаючи забути про всі проблеми і негаразди.

Аромат робить образ більш витонченим і вишуканим, переносячи свою власницю в тінистий куточок величезного саду, залитий помаранчевим світлом сонця. Його сяйво буквально перетворює все навколо, посилюючи медове пахощі пишних бутонів і бешкетними відблисками ковзаючи по ніжній м'якоті стиглих плодів. Здається, що час просто зупинився, застиг у тягучому сиропі, як у деревній смолі, залишивши місце тільки абсолютному спокою, умиротворення і розслабленості, коли немає ніяких турбот, а тільки солодка млість і безмежне, сліпуче сяйво, в якому хочеться розчинитися без залишку. .

Цю атмосферу віртуозно передає чарівний парфум. Він відкривається гурманськими переливами злегка підв'ялених і фініків, що розімліли на сонці, усипаних трепетними пелюстками троянд. Чарівна комбінація квітів і фруктів крутить голову і зачаровує, наче магічне зілля, неквапливо підводячи до бальзамічних амбрових мотивів. Сонячні та теплі, вони огорнуті найтоншим поволокою лабдануму, який робить звучання більш таємничим та димним, а натуральна ваніль забезпечує пікантну гіркоту та спокусливу витонченість, гармонійно завершуючи карколомну комбінацію. Такий аромат іскриться і переливається, як дорогоцінний камінь у променях світла, приваблює захоплені погляди та незмінно відзначається компліментами.

Купити Carolina Herrera Amber Desire можна в інтернет-магазині La Grande.