0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Vie Est Belle En Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie Est Belle en Rose Туалетна вода
3 529 грн
4 103 грн
Акція
-14%
Lancome La Vie Est Belle en Rose Туалетна вода (тестер)
50ml
2 587 грн
3 043 грн
Акція
-15%

Lancome La Vie Est Belle en Rose - Життя прекрасне в рожевому кольорі!



 

Краса навколишнього світу та Жінки як унікального творіння природи знову оспівана у культовій колекції «Прекрасне життя» одного з найвідоміших світових парфумерних будинків – Lancome. Новинка «La Vie Est Belle en Rose створює враження прогулянки в літньому саду, де пахнуть квіти і солодкі фрукти,  а жінці хочеться бути настільки красивою і чарівною, наскільки це взагалі можливо.

Акорди фруктів і квітів, солодощі та дерева витончено передають атмосферу цієї літньої піднесеної жіночності – хвилюючої, радісної, що до країв наповнює щастям. У шлейфі такого парфуму - все, що ви любите: яскраві фарби літа, сотні компліментів, гарні сукні, хода, що летить, і чудовий настрій!



Трохи історії

 

Чудова парфумерна мелодія з романтичною назвою вперше була представлена у 2012 році. Масивний скляний флакон з ніжно-рожевим солодким вмістом, витонченим бантиком з найтоншої металевої «органзи», зав'язаним французькою на «шийці» фіалу, підкорив багатьох своїм паризьким шиком. А рекламна кампанія, обличчям якої стала блискуча Джулія Робертс із її чарівною посмішкою, остаточно завоювала серця шанувальниць у всьому світі! Ванільно-солодке творіння грандів парфумерії Олівера Польжа, Домініка Ропійона та Анн Фліпо шалено сподобалося всім шанувальникам солодких ароматів, задавши тренд на них на ціле десятиліття. Недарма La Vie est Belle Collection нині налічує вже понад 20 фланкерів!

Одним із найбільш компліментарних став витвір 2019 року – свіжіший, фруктовий та витончений варіант «Прекрасного життя» в рожевих тонах. Навіть флакон грає відтінками цього кольору романтики – він ніби складений з двох половинок: ніжнішої і насиченішої, такі ж нюанси чутні і в самій композиції, авторами якої стали Anne Flipo і Dominique Ropion. Представляє парфум, як і раніше всю колекцію, незрівнянна Джулія, цього разу одягнена в приголомшливе пастельно-рожеве плаття і позує в Парижі на тлі його символу - Ейфелевої вежі.

Придбати Lancome La Vie Est Belle en Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає вражаюча колекція твору оригіналів цього бренду класу «люкс».

 

На крилах жіночності



Композиція відкривається соковитим та солодким акордом червоних ягід, де сольна партія, безперечно, віддана ароматній малині. Насолода компенсована терпкою цитрусовою ноткою бергамота, а рожевий перець надає набуття зухвалості і темпераментності.

У «серці» чути два сорти троянди: пряна солодка бордова та запашна красуня з Дамаска. Їх дуету вторить півонія, чий аромат так співзвучний троянді, а нюанс конвалії звучить тонко і ніжно легким білим дзвіночком.

У фіналі вступають пачулі, що надають трохи чутного орієнтального акценту, а особливу привабливість дарує природний магнетизм мускусу. Оксамитова, пудрова нота ірису та вершкова деревина сандалу завершують враження неймовірної жіночності.

Якщо ви хотіли б мати більш витончену версію «Прекрасного життя», яку, на відміну від флагманського осінньо-зимового вечірнього парфуму, можна використовувати навіть навесні та влітку, вам, безумовно, варто купити Lancome La Vie Est Belle en Rose – без нього ваша колекція не буде досконалою!