0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty pour Femme Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Парфумована вода
2 159 грн
2 540 грн
Акція
-15%
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Лосьон для тела
Немає у наявності
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Набір (парфумована вода 90 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum




Датою заснування модного бренду Gucci прийнято вважати 1921 рік, коли Гуччо Гуччі відкрив фірмовий бутік у рідній Флоренції. Цьому передувала робота в лондонському готелі «Савой», де юнак виконував обов'язки носія, кур'єра, мийника посуду та офіціанта. Роки були непрості для молодої людини, проте він зумів накопичити невеликий капітал, повернувся до Італії і почав займатися виготовленням шкіряних виробів у власній майстерні. Спочатку він спеціалізувався на таких аксесуарах для верхової їзди, як чоботи, сідла та кінська упряж, а потім — на сумках та валізах.

Його продукція відрізнялася оригінальним дизайном та найвищою якістю, що забезпечило підприємцю стабільний потік клієнтів та дало можливість розширити асортимент. У 30-ті роки ХХ століття у нього з'явився свій цех, а також магазини у Римі, Неаполі та Мілані. Друга світова війна зробила шкіру дефіцитною, що миттєво позначилося на бізнесі. Щоб не згортати виробництво, Гуччі почав використовувати для сумочок інші матеріали — коноплю, льон, джут. Починання виявилося надзвичайно успішним і дозволило компанії не лише пережити лихоліття, а й значно оновити колекцію. 1953 року, після смерті Гуччо, справу продовжили його сини. Рудольфо залишився у Європі, а Альдо переїхав до Нью-Йорка. Поступово в лінійці будинку з'явилися шарфи, жіночий та чоловічий одяг, а також парфумерія. Сьогодні це один із найвідоміших і найпопулярніших брендів у світі.



Жіноча композиція Guilty Pour Femme Eau de Parfum вийшла у 2019 році. Це більш насичена і спокуслива версія оригіналу, що оспівує красу свободи та розкутості. Її володарка — сучасна та незалежна жінка, якій не подобаються заборони та стереотипи. Вона яскрава, впевнена в собі та стильна, її сміливість самовираження межує з безстрашністю, що чудово передали у захоплюючій рекламній кампанії чарівна Лана Дель Рей та харизматичний Джаред Лето.

Чудовий східно-квітковий букет - це справжня ода світла та веселощів, заклик мислити позитивно і насолоджуватися кожним моментом життя. Він сонячний і іскристий, легкий і звабливий, миттєво проганяє сірість і нудьгу, розфарбовує світ соковитими фарбами та  покращує настрій. Ефективний антидепресант, що допомагає розслабитися та відволіктися від проблем!



Відкривають його бешкетні іскорки стиглих цитрусів. Мандарин з бергамотом так і бризкають соком, чудово тонізуючи і бадьорячи. Щедрий розсип рожевого перцю додає їм хвилюючої динаміки та інтриги, становлячи ідеальний контраст медових солодощів запашних квітів. Троянда та бузок, фіалка та герань сплетені рукою майстра у чарівну симфонію легкості та чуттєвості. Парфумована вода іскриться і мерехтить, спокушає і приваблює в чаклунські сіті, зачаровуючи безтурботним бешкетом і кокетством. Завершують чарівну комбінацію замшево-м'які переливи пачулі, прикрашені сліпучими іскорками амбри.

Це чудовий вибір для роботи та лекцій, прогулянок містом або набережною, побачення чи вечірки, шопінгу та дружніх зустрічей. Парфум стане вдалим доповненням будь-якого образу, від шифонової сукні до футболки зі шортами або строгої офісної блузи. Він допоможе виділитися у натовпі та підкреслить індивідуальність своєї власниці. Купити Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum можна в інтернет-магазині La Grande.