0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Fiori

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Fiori Парфумована вода
Немає у наявності
Armani Si Fiori Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Si Fiori: можливо все!

 

Аромат, який постає перед нами в ніжному, витонченому пудрово-рожевому... Аромат, який обволікає чарівною насолодою, але захоплює зухвалою свіжістю.

У 2019 році неперевершена парфумерна колекція під назвою Si, яку продовжує невпинно поповнювати та розширювати всесвітньо відомий модний будинок Armani, поповнилася ще одним чудовим твором. Їм став парфум з красивою і водночас промовою назвою Si Fiori (у перекладі з італійської «fiori» означає «квіти»). Аромат цілком і повністю відбиває загальну ідею колекції, виконаний абсолютно в її дусі, повторює візуальне оформлення. Йому притаманні основні ольфакторні мотиви лінійки, але при цьому він готовий похвалитися яскравою індивідуальністю, неповторним характером та оригінальними рисами.

Для кожного з нас!

Привабливий і вишуканий Si Fiori адресований жінці незалежної, сильної, впевненої, але при цьому витонченої, витонченої, тендітної, немов квітка. Непередбачуваний і окриляющий, він пропонує кожній представниці прекрасної половини людства відкритися собі, своїм почуттям, емоціям і залишатися собою, які б умови не диктувало життя. Він створений для того, щоб вселяти віру в себе. Він каже нам «Можливо все!». І так – перед ароматом зовсім неможливо встояти.

Невипадково незмінною особою колекції Si є красива, талановита та харизматична Кейт Бланшетт. Разом з оскароносною актрисою парфум представляють португальська топ-модель Сара Сампайо, китайська актриса Чжун Чусі та британська топ-модель Адвоа Абоа.

Вишукана зовнішність – яскраве звучання!

Перше враження про парфуми, зрозуміло, складається з його зовнішнього оформлення. І зовнішність Si Fiori дісталася класично прекрасна: флакон повторює вже добре знайому шанувальникам колекції Si візуальну концепцію, властиву всім ароматам, що входять до неї - це прозоре скло і його чіткі, строгі грані, ковпачок глибокого чорного кольору з плавними вигинами, золоте кільце як прикраси. Відмінна риса флакона – лак чарівного ніжно-рожевого відтінку, яким він покритий зсередини.

Ольфакторну палітру парфуму створила талановитий автор ароматів Julie Mass? (Жюлі Массе). У ній, звичайно, присутні характерні для лінійки Si ноти. Але тільки пікантну чорносмородинову терпкість, шалену насолоду ванілі та оксамитову пишність троянд парфумеру вдалося обіграти по-новому. І це неймовірно красиво! Чорна смородина з'єднана у старті композиції із соковитою цитрусовою свіжістю зеленого мандарину. Неповторне пахощі величної королеви квітів у серці композиції доповнюють дивовижні мотиви неролі, що гармонійно поєднують у собі фруктово-квіткові аспекти. Також їх відтіняють тонкі, землесто-лісові акорди дубового моху та смолисто-деревні нюанси пачулі. Дивовижна ваніль постає в мускусній серпанку, чому звучить більш делікатно і чуттєво.

Придбати Armani Si Fiori можна в інтернет-магазині La Grande. Його насичена, прониклива, але при цьому легка та невагома парфумерна композиція з дивовижним квітковим настроєм – ідеальний вибір для теплих весняних днів.