0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum Парфумована вода
223 грн
Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum Парфумована вода (тестер)
6 218 грн

Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum - шанс для ніжності...



Витончений та оновлений "Шанс" від Шанель - новинка весняного сезону Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum. Його квіткова фруктова мелодія прикрашена цитрусами, посипана трояндами та білими квітами жасмину й відтінена звабливою красою мускусу, що звучить так ніжно! Чудовий шлейф, достатня для весняно-літніх ароматів стійкість і нереальна, немов кришталева краса і чистота звучання відразу ж привернуть до вас увагу і зроблять ваш вигляд статусним і аристократичним, коректним, і в той же час дуже милим і привабливим. Такий аромат підкреслює ваше гарне виховання та бездоганні манери, це відмінний вибір практично для будь-якої ситуації – від зустрічі в офісі до побачення з коханим чи неквапливої прогулянки бутіками.



Історія аромату

 

Вперше бренд Шанель подарував своїм шанувальницям Шанс у 2003 році - і цей аромат набув неймовірної популярності. Краса його захоплювала настільки, що бренд випустив цілу колекцію Шансів, а 2010 року одним із фланкерів, що задали новий напрямок, став Ніжний Шанс - Chance Eau Tendre у форматі туалетної води.  Усім, хто знайомий з цією першою версією, новинка - парфумована вода 2019 року видання - напевно сподобається навіть більше. Її звучання чистіше, і в той же час незрівнянно глибше, вишуканіше, чуттєвіше і виразніше.

Автором шедевра, який претендує на роль неокласики, став чудовий сучасний майстер Олів'є Польж, син великого Жака Польжа, який також уособлював свого часу цілу парфумерну епоху. Талант передався у спадок, і тепер мсьє Польж-молодший, який змінив у домі Шанель великого батька 2015-го, захоплює шанувальників ольфакторної краси своїми прекрасними роботами. Однією з найкращих серед них став оновлений "Шанс".

Фірмовий стиль круглих флаконів залишився елегантним, впізнаваним і незмінним - ви завжди знайдете улюблену колекцію на полицях парфумерних магазинів з першого погляду. Купити Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас практично всю дивовижну лінійку ароматів, що символізують у наші дні розкіш та жіночність.

 

Chanel Chance Eau Tendre Eau De Parfum - гідний стати класикою !



Айва і грейпфрут відкривають звучання композиції, огортаючи вас хмаринкою яскравої свіжості та прекрасного настрою з перших хвилин. Терпкість і кислинка цього дуету чудово відтіняють квіткові переливи "серця" і дарують всій композиції ту невимовну, але безперечну шляхетність, яка так цінується у творах від "Шанель".

Центральна тема парфумованої води - партія дивовижно красивої троянди: ніжної, світанкової, тонкої та витонченої. Пару їй склав жасмин - їхній класичний дует звучить так романтично, чуттєво, хвилююче!

Фінальний акорд притягує м'якою чарівністю білого мускусу, який сприймається незайманим - магією істинної жіночності, делікатної та витонченої.

Якщо ви шукаєте новий аромат, і при цьому шануєте традиційно шикарні твори провідних парфумерних брендів, вам, безумовно, варто купити Chanel Chance Eau De Parfum - він стане вашою другою шкірою і подарує довгу насолоду і тисячі компліментів!