0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Prive Bleu Lazuli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Prive Bleu Lazuli Парфумована вода
10 974 грн
Armani Prive Bleu Lazuli Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Prive Bleu Lazuli: казковий блакитний лазурит розкриває таємниці Індії…



 

Блискуча лінія «Казкові землі» з колекції Armani Prive поповнилася справжнім скарбом: цей чудовий Bleu Lazuli символізує собою священні секрети людської цивілізації, адже синій – колір мудрості та одухотвореності, колір неба, води та Всесвіту. Лазурит, що втілює одне з найбільш сакральних чудес світу – також непростий камінь: єгиптяни вважали його «сином неба», в китайській та індійській культурі йому приписують символіку влади та багатства, а в культурі американських давніх цивілізацій його використовували в медицині і вважали духовним провідником людини на Вищий рівень свідомості.

Саме такий і характер аромату Bleu Lazuli – солодкого, медового, з фруктовими та фужерними, теплими пряними та квітковими, тютюновими, ванільними та пудровими акордами. Це справжня солодка казка, втіха для мандрівника, який знаходить рідкісний скарб як нагороду за сміливість, романтизм та вміння бачити й цінувати красу нашого світу.



Трохи історії

 

Парфум входить до чудової колекції Terres Prеcieuses, презентованої брендом Джорджіо Армані у 2016-2018 роках. Вона включає п'ять прекрасних видань, присвячених самоцвітам, які традиційно вважаються найбільш цінними, значущими в нашій культурі. Першими вийшли парфуми Vert Malachite та Rouge Malachite у флаконах, що ідеально імітують структуру цього чудового каменю – зеленого та червоного малахіту. Через рік з'явився лімітований випуск «Червоного малахіту» із золотою кришкою, а в 2018 році відбулася прем'єра двох синіх каменів – бірюзи Bleu Turquoise та блакитного лазуриту Bleu Lazuli. Фірмовий стиль флаконів був збережений, вони отримали напрочуд реалістичне втілення, немов виточене з однойменного каміння.

До створення цих шедеврів були запрошені найкращі парфумери світу, у тому числі й автор «Лазуріту» Паскаль Гарін (Pascal Gaurin). Його таланту ми зобов'язані також появі таких бестселерів, як Rolling in Love By Kilian, CK2 Calvin Klein та Rosewood Banana Republic.

Придбати Armani Prive Bleu Lazuli в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього легендарного модного дому.

 

Містика та одухотвореність, чуттєвість та умиротворення…



Композиція з перших нот обдаровує вас терпкою свіжістю мате та цитрусового бергамоту, доповнених пряним шармом кардамону.

У «серці» твору звучить чудовий дует стиглої сливи та квітів османтусу з їхніми замшево-абрикосовими акцентами, що створюють багатий східний колорит. Цей тандем оповитий чарівними пахощами чуттєвого жасмину.

База парфуму незрівнянна: тут панує солодке марево літнього меду, хмарка запашного тютюну зі стильною ваніллю на підкладці з вершкової деревини сандала, що створює орієнтальний, індійський характер композиції.

Якщо вам імпонує східно-пряний напрямок у парфумерії – ви високо оціните цю "Казку Мандрівок" по далеких країнах, де на вас чекають незліченні скарби… Вони відкриються вам, варто лише купити Armani Prive Bleu Lazuli в інтернет-магазині La Grande!