0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Let's Settle This Argument Like Adults, в Bedroom.

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн
Хіт
By Kilian Let`s Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked Парфумована вода (тестер)
4 740 грн

By Kilian Let's Settle This Argument Like Adults, in the Bedroom, Naked



Історія модного дому By Kilian розпочалася у 2007 році. Кіліан Хеннессі, спадкоємець відомої коньячної династії, закінчивши Інститут парфумерії та косметики (ISIPCA) і пропрацювавши кілька років у компаніях Christian Dior, Paco Rabanne, Alexander McQueen та Giorgio Armani, вирішив заснувати власний бренд. Його торгову марку відрізняє неповторний епатажний стиль, ретельна розробка концепції продукту та оригінальне оформлення, завдяки чому кожне видання перетворюється на справжній витвір мистецтва.



Стильна лінійка My Kind Of Love була представлена у серпні 2018 року. До неї увійшло 5 ароматів для Нього та для Неї, включаючи чарівний By Kilian Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked. Це перша молодіжна колекція в історії бренд, парфуми з провокаційними та зухвалими назвами, зовсім не схожі за своєю структурою та підбором компонентів на те, що Кіліан робив раніше.

Східна гурманська композиція припаде до смаку шанувальникам фруктової солодощі. Домінує в чудовій мелодії чарівна нота фігового нектару. Напрочуд ніжна і соковита, вона так і манить бешкетними відблисками, розсипається по шкірі міріадами райдужних вогників і огортає карамельно-вершковим серпанком, змушуючи забути про все на світі. Букет блискучий і багатогранний, п'янкий і життєрадісний, чудовий у своїй безпосередній безтурботній легкості - він перехоплює дихання і захоплює в неймовірний вихор емоцій, кружляючи голову, наче молоде вино. Парфум дарує чарівне відчуття млості та прохолоди, обволікає невагомим флером з граціозних пелюсток та миттєво покращує настрій! Відмінно підходить для вихідного дня, побачення, відпустки або зустрічі з друзями, коли ви хочете відволіктися від рутини та сірості, розфарбувати світ яскравими фарбами та підкорити оточуючих сліпучою усмішкою та спокусливим блиском очей.



Відкриває чарівний аромат пустотливе мерехтіння сонячних цитрусів: лимон з бергамотом гарно переливаються на тлі пишної молодої зелені. Гнучкі пагони чудово доповнюють гурманську насолоду стиглих фіг, посилену чарівними ванільними акцентами. Медові переливи фруктів розбавляє тендітна ніжність ірисової пудри та замшева м'якість фіалки, гармонійно підводячи до шляхетної бази, зітканої з деревини цінних порід та бальзамічного бурштину. Сандал і білий кедр чудово врівноважують вершкову насолоду солодких плодів, додаючи звучанню особливу витонченість і елегантність.

Парфум делікатний і самобутній, хвилюючий і привабливий. Він зачаровує багатою палітрою відтінків і запаморочливою глибиною, інтригує неймовірною красою переливів і полонить майстерно збудованим балансом, коли кожен інгредієнт посилює інші. Це чудовий вибір для молодих хлопців та дівчат, креативних та привабливих, амбітних та впевнених у собі, які прагнуть виділитися на тлі інших, підкреслити свою індивідуальність та неповторний стиль.



Купити By Kilian Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у непрозорий круглий флакон, кубічна кришка з нанесеною назвою та девізом служить одночасно і підставкою, на якій, як на п'єдесталі, височить глянсово-чорна сфера.