0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her Pure Musc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez for Her Pure Musc Парфумована вода
2 606 грн
Хіт
Narciso Rodriguez for Her Pure Musc Парфумована вода (тестер)
100ml
3 239 грн
Narciso Rodriguez for Her Pure Musc Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Narciso Rodriguez for Her Pure Musc – найчистіша чуттєвість !

 



Мускус - душа всіх композицій американського бренду Нарцисо Родрігес. Сам засновник парфумерного бренду пояснює свою пристрасть до нього тим фактом, що цей інгредієнт здатний виявити всі індивідуальні особливості тих, хто його носить, відбивати, немов у дзеркалі, їхню природу. Ось чому мускусні аромати унікальні і звучать по-своєму на кожному, а саме до ексклюзивності своїх творів і прагне Родрігес.

Його квіткова деревно-мускусна композиція Narciso Rodriguez for Her Pure Musc також присвячена мускусу в найбільш чистому, ніжному його втіленні - вишуканому, але природному, класичному за своєю суттю, але в сучасному аранжуванні. Тут мускус подано в обрамленні акордів квітів, дерева та пудри – справжня весняна симфонія, жіночна, витончена, юна та чарівна!



Історія аромату

 

Американський бренд був створений Нарцисо Родрігесом у співдружності з Beautе Prestige International – європейським відділенням всесвітньо відомої японської Shiseido Groupe. Їхня перша ж туалетна вода «For Her», створена Френсісом Кюркджяном, одразу здобула престижну нагороду у світі парфумерії - British FiFi Award: він був відзначений як «Краща новинка року», а в 2012 отримав уже всесвітнє визнання-звання «Аромата десятиліття FiFi Award ».

Така яскрава заявка була гідно продовжена: на сьогоднішній день колекція For Her, найпопулярніша «родзинка» бренду, налічує 21 композицію та постійно поповнюється. У 2019 році до неї додалася чудова парфумована вода «Чистий мускус», над якою працювала Соня Констант – талановитий сучасний майстер.

Дизайн усіх флаконів бренду, які нині стали впізнаваними трендами в сучасному світі парфумерії, був розроблений самим Наркісо Родрігесом - він черпав натхнення в лаконічній геометрії будівель Нью-Йорка. Для новинки «Чистий мускус» був обраний і фіал під стать: класичні стильні контури оформлені в абсолютно білому кольорі, що символізує досконалість.

Хоча парфум вийшов зовсім недавно, ви вже можете купити Narciso Rodriguez для Her Pure Musc в Україні: в інтернет-магазині La Grande широко представлена продукція цього харизматичного бренду.

 

Естетика тонкої спокуси


Композиція відкривається магічним мускусним акордом – чистим, прохолодним, шляхетним. Цей мускус пробуджує чуттєвість вишукано і м'яко, без тіні вульгарності, зате з винятковою жіночністю, виявляючи свою владу елегантно та естетично.

У «серці» парфумованої води переливаються різноманітними відтінками квіткові ноти – вишукані, аристократичні та водночас запаморочливі і чарівні.

Фінал оповитий чарами кашмерану – обволікаючого, м'якого деревного марева, що надає композиції неймовірний шарм.

Найкращий час для цієї чуттєвої композиції – весна та літо, коли її елегантна розкіш стане вашою візитною карткою на святах, побаченнях та світських заходах, а також додасть витонченої чарівності всім повсякденним образам. Якщо ви прагнете саме такого ефекту - вам, безумовно, варто купити Narciso Rodriguez for Her Pure Musc !