0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

219 грн
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Набір (туалетна вода 5 мл + лосьйон для тіла 30 мл)
704 грн
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful – коли від щастя паморочиться в голові!

 

П'янкий аромат Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful створює враження романтичної жіночності - ідеальний вибір для молодої дівчини або жінки, що вирушає в офіс, на побачення або на прогулянку: він такий гарний, що доречний завжди і скрізь! З ранньої весни і до пізньої осені ця квітково-фруктова туалетна вода огортає свою власницю акордами свіжості та солодощі, цитрусів та дерева. Вона обсипає вас своїми чудовими пелюстками, її соковиті фруктові ноти спокушають, а знамените італійське вино кампарі крутить голову і дарує настрій безтурботної радості та нескінченного літнього щастя – легкої, наче хмарка.

Історія аромату

 

Не минуло й року з моменту дебюту першого парфуму колекції Amo Ferragamo , що відбулася у 2018 році, як бренд знову представив її продовження: на каннській виставці TFWA новий фланкер Flowerful був презентований з великим успіхом. Автором композиції стала Марі Саламань (Marie Salamagne), відома такими своїми роботами, як Black Opium (YSL) та Florence (Roberto Cavalli). Вона ж створила і перший Amo - більш солодкий, ванільний, з орієнтальним звучанням.

У новинці акцент був зроблений на квіти, про що і каже нам назва: чарівні півонії, орхідеї і колір сливових дерев створили тріо, що асоціюється з прекрасною часом – навесні, що панує в природі та в житті жінки, а ванільна орхідея зробила цей образ справді досконалим.

Заслуговує на увагу і дивовижно красивий дизайн флаконів, верхня частина яких немов виточена скульптором або огранована вправним ювеліром.

Якщо ви також цінуєте красу у всіх її проявах, вам неодмінно слід включити в колекцію цей чарівний аромат та витончений флакон. Придбати Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція найкращих брендів світу.

 

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful - кохання , яке сп'янює !

Як і перша версія Amo , ця квіткова феєрія відкривається шикарним акцентом кампарі - ароматного італійського фруктового вина, яке чудово освіжає, дарує відчуття легкості та щастя. Прекрасний літній напій доповнений яскравим цитрусовим нюансом юзу та терпкою кислинкою чорної смородини – який запашний та приємний вступ, яка витончена прелюдія!

У серці композиції зібрано хвилюючий і ніжний квітковий букет – тут пахнуть вологі від ранкової роси рожеві півонії, романтичний жасмин і трепетний ароматний сливовий колір. Витончена тема кольорів продовжена у фіналі розкішною ванільною орхідеєю, красу якої так гармонійно підкреслюють шляхетні дерев'яні ноти, а чуттєвість багаторазово посилює чарівний мускус.

Необхідно створити романтичний образ для будь-якого приводу? Ця дивовижна квіткова композиція завжди допоможе вам, надаючи одночасно витонченість і ніжність. Якщо вам потрібна ідеальна, незбита новинка в офіс, для прогулянок, побачень та моментів насолоди життям у салоні або на зустрічі з подружками – вам варто купити Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful та насолоджуватися потоком компліментів, який ви, безперечно, заслужили!