0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely Парфумована вода
2 357 грн
Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely



2019-го, через 2 роки після виходу оригінального парфумерного дуету, італійський бренд Giorgio Armani випустив його більш насичену версію. Це все та ж пара ароматів для Неї та для Нього, але представлена у більш інтенсивному звучанні. Вона адресована молодіжній аудиторії, справжнім закоханим, чиї серця б'ються в унісон.



Композиція для чоловіків отримала назву Stronger With You Intensely. Це чуттєвий і енергійний східний фужер, який сподобається хлопцям привабливим і елегантним - таким, які мають яскраву харизму і вроджене почуття стилю, люблять підкреслювати свою індивідуальність і воліють не сидіти на місці, а вести активний спосіб життя. Вони впевнені в собі і незалежні - невиправні романтики, які підкорюють дівчат сліпучою усмішкою та чудовим парфумом.



Піраміду відкривають соковиті зелені акорди. Замшева м'якість фіалкового листа чудово підкреслює мужню терпкість ялівцю. Смолиста хвоя щедро припорошена рожевим перцем, щоб підвищити градус напруги і зробити звучання динамічнішим та інтригуючим. Такий букет наповнює енергією та тримає у приємному тонусі, чудово бадьорить і дарує виразне почуття свіжості.



У «серці» проступає яскравий фужерний акорд, представлений ігристими переливами лаванди та шавлії. Їх прохолодні і трав'яно-пряні мотиви несподівано доповнює нюанс кориці, пом'якшуючи зухвалість і роблячи розкриття ніжнішим і витонченішим. Далі в гру вступає гурманська нота карамелізованих ірисок, що забезпечує хвилюючу солодкість і огортає томністю, - вона виступає тією самою родзинкою, яка привертає до себе увагу і допомагає виділитися в натовпі. Темпераментні та контрастні поєднання приємно лоскочуть рецептори та забезпечують запаморочливий сплеск емоцій. Їхньому шарму просто неможливо не піддатися!



В основі чарівної композиції панують царська замша і гірко-солодка ваніль, подані в туманному карамельному серпанку бобів тонка і мерехтливих амбрових відблисків. Незвичайна комбінація, що спокушає і притягує до себе, наче магніт, яка стане відмінним доповненням денного або вечірнього образу. Вона чудово розкривається в прохолодну погоду, тому стане в нагоді для осінньо-зимового сезону, з пронизливими вітрами і низькою температурою, а також для пізнього вечора. Це чудовий варіант для нічного клубу, побачення, концерту чи просто дружньої зустрічі. Аромат звучить хвилюючим, незвичайним і п'янким — саме те, що потрібно для підкорення жіночих сердець!



Форма флакона ідентична до попередньої версії - це все той же скляний квадратний фіал, увінчаний глянцево-чорним ковпачком, але цього разу рідина всередині забарвлена насиченим шоколадним відтінком. Придбати Emporio Armani Stronger With You Intensely можна в інтернет-магазині La Grande.