0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani In Love With You

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani In Love With You Парфумована вода (тестер із кришечкою)
100ml
3 859 грн
Armani In Love With You Парфумована вода
2 577 грн

Armani In Love With You




Після успішного дебюту парфумерного дуету 2017 року, представленого в рамках колекції Emporio Armani, італійський дім моди випустив у 2019 році їхній перший фланкер. Жіноча версія отримала назву In Love With You. Це - чудовий фруктово-квітковий букет, адресований молодим та романтичним дівчатам. Він, як і раніше, натхненний почуттям взаємного кохання.



Аромат одночасно ніжний і пристрасний, тендітний і темпераментний, іскристий і динамічний. П'янить чарівною ягідною насолодою і витонченою гіркотою диких трав. Він інтригує і манить, наче заборонений плід, наповнює неймовірною енергією та вселяє впевненість у собі. З ним ви зможете підкорити будь-які вершини і перед вашими чарами ніхто не зможе встояти! Це чудова квінтесенція радості та безтурботності, здатна миттєво покращити настрій та додати кокетливого блиску очам.



Усього пара крапель чудового еліксиру перенесуть вас у квітучий літній сад, де під пишним покровом високих вишень зріють солодкі та соковиті ягоди, під ногами стелиться зеленим оксамитом полин, а повітря пронизане ранковою свіжістю. Дивні запахи кружляють голову і п'янять, дарують чудову легкість, ніби ви можете відштовхнутися від землі і злетіти вгору, прямо до пухнастих хмар, залитим сліпучим сонцем. Це чудовий антидепресант, у компанії якого просто неможливо сумувати чи нудьгувати - невидима вуаль, що захищає свою власницю від негараздів навколишнього світу. З нею затишно і світло, наче в обіймах коханого.



У початкових нотах чарівного парфуму кокетливо мерехтять пустотливі іскорки малини та чорної смородини. Солодкі та грайливі, вони радують пустотливим блиском і динамічністю, чудово бадьорять і миттєво викликають усмішку. Їм вторить глянсово-бордова вишня, що розтікається медовим соком по вологому листю степового полину. Її приваблива гіркота чудово відтіняє гурманську насолоду стиглих плодів і робить звучання пишних бутонів більш витонченим та вишуканим. Білий жасмин у компанії чуттєвої троянди надає звучанню інтригуючу млосність та спокусливість, щоб потім розтанути у м'яких шоколадно-терпких пачулі.



Композиція вкрадлива і обволікаюча, вона дарує лагідне тепло і радує багатогранним розкриттям, підходить для будь-якої погоди та сезону. Вона добре розкривається за будь-якої температури, при цьому досить делікатна і ненав'язлива. Буде доречна на лекціях, дружніх зустрічах, концертах, вечірках та, звичайно, на побаченнях. Аромат допоможе відволіктися від буденної метушні та покращить настрій.



Продукт випущений у концентрації парфумованої води. Він одягнений в традиційний для лінійки квадратний флакон з прозорого і товстого скла з оригінальним спіральним глянцевим ковпачком, заповнений рідиною ніжного пастельного відтінку. Придбати Emporio Armani In Love With You можна в інтернет-магазині La Grande.