0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Caput Mundi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Caput Mundi Парфумована вода (тестер)
100ml
4 486 грн
5 216 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Caput Mundi Парфумована вода
4 214 грн
4 900 грн
Акція
-14%

Tiziana Terenzi Caput Mundi – Рим як символ світу

 

«Вершина світу» – так називають італійці вічне місто Рим, свою столицю та гордість. Парфумерний бренд Tiziana Terenzi не міг не надихнутись цією величною старовинною красою, актуальною в будь-яку епоху. Caput Mundi - Парфум, що прославляє красу Риму, Москви Миру. Він наповнює простір навколо чарівними переливами найкрасивіших деревних відтінків, спокушає тваринами та амбровими тонами, прикрашає життя прянощами та бальзамічними смолами, пудровими ірисами та оксамитовими трояндами.

Це надзвичайно атмосферний парфум з категорії дерев'яних – він теплий, схильний до себе, ніби огортає шармом мальовничих вулиць та старовинних будинків. Прекрасний вибір для осінніх днів та вечорів – ви запам'ятаєте їх як чудову казку у феєричному місті, де вас осипають компліментами!

Історія аромату

 

«Вічне Місто», присвячене Риму, входить до «Місячної» колекції знаменитого італійського парфумерного будинку Теренці. Композиція вийшла в 2018 році і стала продовженням феєрично красивої лінії, в якій вже презентовано «Андромеду» та «Касіопею», «Дракона» та «Оріону» «Велика Ведмедиця» та багатьма іншими – всього в колекції 13 чудових творів, і вона заслужено вважається найблискучішою в будинку Terenzi .

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – ці сяючі циліндри та розкішні коробки вигадала дизайнер і креативний директор марки Тіціана Теренці, сестра та муза парфумера Паоло. Талановиті спадкоємці старовинного прізвища, закохані в столицю Італії, не змогли не присвятити Риму один із найкрасивіших своїх творів – а ми маємо можливість насолоджуватися плодами їхньої роботи.

Купити Tiziana Terenzi Caput Mundi в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, історія якого налічує понад 40 років, а успіх 21 століття вражає уяву: з моменту виходу дебютної колекції у 22016-му минуло лише кілька років, а ім'я Теренці вже відоме усьому світу.

 

Старовинна краса та сучасні традиції

Композиція відрізняється різноманіттям деревних відтінків: ця тема простежується всіх рівнях. Першим набуває незвичайного акценту кабреува – махагону, або дерева Бальзамо. Воно має приємний кисло-солодкий аромат, схожий на сік свіжоскошеної трави – ось чому він так чудово гармонує з квітковим букетом болгарських троянд, пудрових ірисів та дзвінких конвалій.

Потім вступає центральний акорд з яскравим східним колоритом – його створює димно-пряна деревина індійського уда в обрамленні відтінків шафрану та почули, сандалового дерева та кореня ірису.

Завершує враження незрівнянна база, де використано два відтінки уда, включаючи рідкісний та дорогоцінний камбоджійський, доповнені теплим кашеміровим деревом та смолистим кедром у мареві чуттєвого солонуватого тепла сірої амбри.

Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Caput Mundi в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите дерев'яний напрямок у парфумерії та цінуєте східну розкіш.