0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Flame for Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Flame For Women Парфумована вода
689 грн
Акція
Calvin Klein Eternity Flame For Women Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
1 455 грн
1 753 грн
Акція
-17%

Він вас зацікавив? Змусив ще раз припасти до зап'ястя, щоб почути його неординарне пахощі? Чи спонукав задуматися про покупку? Адже цей норовливий красень показує свою чарівність далеко не всім! Це означає, що ви потрапили до кола обраних – жінок, яким видання Eternity Flame For Women змогло продемонструвати свою красу та винятковість. Аромат, створений майстрами культового бренду Calvin Klein може стати вашим фаворитом. У нього для цього є все: розкішний букет, зібраний одним із найталановитіших парфумерів, найкрасивіше і досить незвичайне звучання, ефект, який парфум справляє на оточуючих, і, звичайно ж, стійкість. Йому під силу надати образу своєї володарки спокусливість, чуттєвість, загадковість, зробити його стильним і експресивним.

Тонко відчувати настрій своїх шанувальників та давати їм саме те, чого вони вимагають – це досконало вміє робити торгова марка Calvin Klein. А ще вона дивує, епатує, виробляє wow-ефект, спонукає своїх шанувальників бути природними та розкутими, сексуальними та вільними від забобонів. Для того, щоб створити такий образ, він пропонує їм модний одяг, зручне взуття, класну білизну та аксесуари. Бренд дарує своїм шанувальникам відмінний настрій у вигляді актуальних та незвичайних парфумерних творів. Багато хто з цих видань стали світовими бестселерами і користуються високою популярністю, незважаючи на те, що перебувають у продажу не один десяток років.

Тим, хто бажає створити образ привабливої жінки, варто звернути увагу на цю новинку від Кельвін Кляйн і купити Eternity Flame For Women . Композиція «родини квіткові» східні презентована виробником у 2019 році, її автором є парфумер Лоран Ле Гернек. Парфюмова вода поповнила своїм виходом лінійку ароматів Eternity, перший з яких був випущений далекого 1988 року.

Назва продукту, що включає слово Flame - у перекладі з англійської "полум'я" - обіцяє своє володарці феєрверк відчуттів. Аромат звучить зухвало, солодко, яскраво, він поєднує в собі мікс квіткових та фруктових нот, доповнених химерним східним флером. Парфумована вода стартує акцентами соковитого мандарину. Цитрусова нота вносить у композицію життєрадісність, оптимістичність, дарує їй свіжість та м'яку насолоду. Акцент солодкого горошку наповнює аромат інтенсивною п'янкою пахощами, в якій таяться запахи лугових трав і привабливі медові нюанси. Завершує композицію акорд вишуканого лабдануму, шкіряно-мускусні відлуння якого наголошують на багатому східному характері композиції.

Щоб купити парфум від Calvin Klein , ви можете заглянути в інтернет-магазин Lagrande. Тут на вас чекає відмінний вибір оригінальної парфумерної продукції, косметичних товарів, презентованих відомими виробниками. Ми пропонуємо якісний сервіс, прийнятні ціни та зручні для вас види доставки замовлення.