0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Flame for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Flame For Men Туалетна вода
78 грн
Акція
Calvin Klein Eternity Flame For Men Туалетна вода (тестер)
100ml
1 098 грн
1 323 грн
Акція
-17%

Calvin Klein Eternity Flame For Men – яскраве полум'я вашого темпераменту

 

Модний дім Calvin Klein випустив відмінну новинку для чуттєвих чоловіків, які люблять задоволення - приємний чуттєвий і теплий Eternity Flame For Men ! Композиція відмінно підходить для клубів та вечірок, вражаючи уяву барвистим калейдоскопом амбрових та шкіряних, фруктових та солодких, фужерних та тварин, пряних, деревних та тропічних акордів.

Парфум стане вашим стильним вечірнім аксесуаром для осені та зими, прикрасить свята у прохолодні весняні моменти. Він чудово підійде молодим чоловікам, підкреслюючи їхнє вміння бути в тренді і розбиратися в сучасних парфумерних тенденціях.

Трохи історії

 

Якщо ви любите флагманський аромат колекції, стильний фужерно-цитрусовий Calvin Klein Eternity For Men, вам буде справжнім відкриттям новинка 2019 року Eternity Flame For Men . Контраст із першим виданням настільки великий, що ви нізащо не вгадаєте у новинці фланкер бестселера кінця минулого століття – це немовби два абсолютно самостійні твори.

Красивий флакон класичної форми, характерної для чоловічої лінійки цих ароматів, наповнений яскравою теракотовою рідиною, кожна крапля якої – немов іскриста тепла коштовність. Адже недарма ім'я парфуму звучить так полум'яно – «Вогонь»!

Тим не менш, до фіналу він стає м'яким і інтимним, залишаючи приємне зігріваюче тіло і душу післясмак.

Вся колекція з романтичною та багатообіцяючою назвою «Вічність» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Calvin Klein Eternity Flame For Men ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ненудний аромат для вечірки у стилі Calvin Klein

Композиція вражає з перших секунд - як тільки ви вдихнете цей аромат, ви будете підкорені пишнотою солодкої тропічно-фруктової ноти ананаса, який моментально піднімає настрій і ніби закликає насолоджуватися життя за повною програмою!

У «серці» твори пахне запашний освіжаюче пряний розмарин з його солодкувато-камфорними півтонами.

Завершує враження красива, ефектна база з м'якої шкіряної ноти, гармонійно прикрашеної теплим привабливим акцентом амбри і співзвучної їй мускусно-пряної квітки лабдануму.

Якщо ви хочете насолоджуватися щовечора цього осінньо-зимового сезону, забезпечте собі цю вишукану прикрасу! Якщо ви познайомитеся з ним ближче, то просто не зможете відірватися – варто купити Calvin Klein Eternity Flame For Men в інтернет-магазині La Grande, і життя заграє новими фарбами!