0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Orientali Selima

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Orientali Selima Парфумована вода (тестер)
100ml
6 502 грн

Bvlgari Le Gemme Orientali Selima - сердоліковий рай ...

Bvlgari дарує жінкам ще одну чудову прикрасу з колекції Le Gemme Oriental . Парфумована вода Selima огорне вас розкішшю східних прянощів і спокусить вишуканими солодощами, приспатиме ваш шлях трояндами і підкреслить високий статус дуже легкими, але нескінченно елегантними тютюновими та шкіряними нюансами.

Це чудовий вибір як вечірній парфум для світських заходів та культурних подій, побачень та важких вечорів із смачним лікером та солодкими східними частуваннями.

Найкраще цей теплий парфум, що обволікає, звучить восени і взимку, до того ж він дуже стійкий і радує вираженим, ефектним шлейфом. Якщо ви хочете залишити після себе незабутнє враження та захоплені спогад - Selima допоможе вам сяяти яскравіше зірок на чорному оксамиті неба!

Історія аромату

 

Креативний директор марки "Булгарі" Валерія Маніні задумала цю символічну колекцію як своєрідний "шлях дорогоцінного каміння" від Сходу до Заходу - і втілення вийшло просто ідеальним!

Авторка лінії "східних самоцвітів" бренду Le Gemme Oriental Collection Даніела Андрієр продовжила чудову ідею єднання аромату та каменю, яку ювелірний будинок Булгарі з успіхом втілює вже не перше десятиліття.

У 2015-му вийшла трійка парфумів "Орієнтальної колекції", присвячених найзначнішим для Сходу самоцвітам: лазуриту, топазу і, звичайно ж, вогненно-сонячному сердоліку, який втілив собою парфум "Селіма".

Сердолік з давніх-давен вважали символом сонця, він увібрав у себе його вітальну енергію і був готовий дарувати тепло і удачу всім, хто обирає його своїм талісманом. Перекази свідчать, що він приносить щастя, оберігає сімейний спокій від сварок та негараздів, відганяє від свого власника неприємності та темну енергію, захищаючи від зла, заздрості та пліток недоброзичливців. До того ж він завжди допомагав людям творчим, сприяючи розкриттю таланту та здобуттю заслуженого успіху.

Всі ці властивості "ввібрав" у себе і аромат, що зродився з каменем, і тепер він може стати вашим щасливим талісманом. Придбати Bvlgari Le Gemme Orientali Selima в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де розкішні чорні амфори-флакони, прикрашені сердоліковими кришками в колір тематичного каменю, ви легко дізнаєтесь з першого погляду!

 

Bvlgari Le Gemme Orientali Selima – оберіг на щастя

Щоб ідеально передати атмосферу Сходу, парфумер використовувала справді дорогоцінну пряність - розкішний витончений шафран, вартість якого можна порівняти із золотом. Його пряний шарм посилений цілим розсипом прянощів, що створюють неповторний м'який орієнтальний колорит.

"Серце" парфуму усипане трояндами - солодкими, свіжими пружними та нескінченно чуттєвими. Ця нота привносить у звучання тему романтики і веде свою "любовну" лінію до самого фіналу, що спокушає нас насолодою фініків - чудових південних плодів.

Якщо вам необхідний важкий і гарний вечірній аромат у східній стилістиці – купити Bvlgari Le Gemme Orientali Selima буде найкращим рішенням: незважаючи на східний характер, він елегантний і чудово доповнює вбрання європейських красунь.