0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia Парфумована вода (тестер)
100ml
6 502 грн
Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia Парфумована вода
254 грн

Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia - чарівна сила лазуриту

Світ коштовностей та розкоші Bvlgari дарує нам нову колекцію у східному стилі - Le Gemme Orientali , в якій яскравість небес суперничає з синевого моря, будучи втіленими в ароматі Lazulia , присвяченому ефектному самоцвіту лазуриту. Ця орієнтально-квіткова парфумована вода складена з акордів білих квітів і дерева Уда, сакрального для Сходу, і прикрашена бальзамічними, димними та теплими пряними переливами.

Парфум вийшов жіночним, витонченим і вишуканим - він звучить дорого та шикарно, дозволяючи своїм володаркам використовувати його як доповнення до справжніх коштовностей на світських подіях, культурних заходах та святах.

Історія аромату

 

Розкішна Le Gemme Oriental Collection була представлена будинком Булгарі у 2015 році. Як і попередні союзи аромату та каменю, ця лінія розроблена Данієлою Андрієр (Daniela Roche Andrier) – талановитим та вельми креативним майстром. Їй вдалося передати в новому тріо парфумів сутність найулюбленіших на сході самоцвітів - топаза, сердоліка і втілення аромату Lazulia - лазуриту, який називався в стародавньому Єгипті "сином неба" і служив талісманом везіння, довголіття і щасливої долі. Китайці вважали його символом багатства, шумери – втіленням небесної влади землі. Ну а наші сучасники впевнені, що лазурит робить людину світлішою і чистішою, знімає накопичений у минулому негатив, притягує добробут у коханні та фінансах. До того ж він по праву вважається символом людей, які "допомагають професій" - психотерапевтів та докторів, адвокатів та меценатів, волонтерів та вчених.

Ось який складний концепт переданий у композиції, складеній лише з трьох ноток, але з такою майстерністю, що це не може не викликати захоплення!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, використаний раніше в попередніх колекціях "Гемм" - вони, як і раніше, мають форму древніх римських урн глибокого чорного кольору і увінчані кришечками відтінку каменю, якому присвячені, в даному випадку - індигово-синього, під стать лазуриту.

Придбати Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, на віртуальних та реальних вітринах якого зібрані всі "коштовні" колекції бренду, що є спочатку солідним ювелірним будинком з давньою історією.

 

Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia – аромат синього неба.

Композиція набуває красивого, чуттєвого і ніжного акорду жасмину, чиє пахощі стає особливо виразним із заходом сонця. Жасмин - квітка романтичного кохання, і саме на таку хвилю налаштовує нас парфум з перших тактів.

У "серце" набирає чинності магія ладану - бальзамічного, смолистого, димного аромату з невимовним шармом.

А розкішну, глибоку базу складає уд з його багатогранними відтінками - від пряних і солодкуватих до димних і виражено деревних.

Отже, якщо ви шукаєте ідеальне доповнення до ваших розкішних вечірніх туалетів для літніх вечорів, вам, безумовно, варто купити Bvlgari Le Gemme Orientali Lazulia - всі шанувальники орієнтального стилю будуть просто щасливі увінчати свою колекцію подібною коштовністю!