0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Men Ambero

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Men Ambero Парфумована вода (тестер)
100ml
7 367 грн
Bvlgari Le Gemme Men Ambero Парфумована вода
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Men Ambero - дар богів для чоловіків рішучих та владних

Хата Bvlgari випустив колекцію ароматів-дорогоцінностей у чоловічій версії: Le Gemme Men Ambero втілює собою наповнену сонцем бурштинову смолу. Це ефектна східно-деревна парюмова вода, прикрашена бальзамічними та димними акордами, а також цілим калейдоскопом пряних відтінків: свіжими, теплими, м'якими – на будь-який смак.

Дизайн флаконів виконаний надзвичайно стильно: лаконічний циліндр корпусу вінчає янтарна кришка, подібна до прикраси меча древнього воїна, які часто використовували для цього самоцвіти.

Історія аромату

 

Ювелірне мистецтво будинку Bvlgari відоме усьому світу вже давно. Але в 1992 році світ каміння було вирішено поєднати зі світом ароматів - так з'явилися парфуми від Булгарі, співзвучні презентаціям прикрас та аксесуарів бренду.

Нове століття надихнуло ювелірів і парфумерів на представлення цілих колекцій парфумерних композицій, присвячених найпопулярнішим і найулюбленішим самоцвітам. Так у 2016 році вийшла чоловіча лінія Le Gemme Men – паралель до жіночої Le Gemme.

Чоловічі аромати створив визнаний ольфакторний геній сучасності – Жак Кавальє (Jacques Cavallier). Шість чудових творів були присвячені традиційним каменям, що використовуються ювелірами для виготовлення прикрас для сильної статі: це тигрове око, гранат, сапфір, малахіт, чорний онікс та головний герой Le Gemme Men Ambero – чудовий сонячний бурштин.

Парфум присвячений тому сорту бурштину, що зустрічається на берегах Леванту - близькосхідного узбережжя Середземного моря. За переказами, фінікійський бог Мелькарт мав чудовий бурштиновий щит, сяючий, наче небесне світило - він уособлював собою владу, її велич та переваги. Композиція "Амберо" віддає шану йому, як символ мужності цього краю.

 

Bvlgari Le Gemme Men Ambero – магія Сонця у бурштиновій смолі

Вступ композиції харизматично та пікантно – першою нотою тут звучить індійський імбир. Темперамент йому надає теплий та яскравий акцент чорного перцю, а також рожевого перцю.

У серці спеціальний мотив продовжено гарячою нотою китайського перцю з провінції Сичуань та теплим шармом амбретти з Перу. Але домінує тут дорогоцінний шафран - найдорожча прянощі у світі з тонким, дивовижним ароматом, який розвиває орієнтальну тему.

Фінальний акорд починає багатогранний деревний аромат ветівера - трави ветівери з острова Ява, відтінки якої переливаються деревом, димом та гірким чорним шоколадом.

Але ось, нарешті, ми маємо мету - вступає справжній король цієї композиції, розкішний олібанум. Як відомо, бурштин - застиглі краплі смоли, і тому при складанні композиції немислимо було не включити смолистий акцент на її звучання. Для цього було вибрано надзвичайно виразне пахощі олібануму - смоли дерева босвеллії, що має бальзамічний, з легким лимонним відтінком запахом, що надає східний колорит. Він добре знайомий і в Європі, лише під іншим ім'ям – ладану.

Купити Bvlgari Le Gemme Men Ambero в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який давно вже став символом розкоші та достатку.