0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Maravilla

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Maravilla Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Maravilla - символ сонця та багатства !

Сонячно-жовтий сяючий цитрин має таку силу і такий колосальний заряд енергії, що його часто використовують у магічних ритуалах для залучення удачі та зміни долі на щасливу, повну яскравих подій. Навіть якщо ви поки не володієте таким потужним талісманом, ювелірний дім Bvlgari пропонує його ароматне втілення. Gemme Maravilla , теплий і позитивний квітково-фуктовий парфум, прикрашений акордами цитрусів, солодощі та пачулі.

Чудовий вибір для весняних та літніх днів, які ви хочете змусити заграти всіма фарбами! Втім, взимку він теж стане вам у пригоді - для миттєвого підняття настрою та створення аури щастя.

Історія аромату

 

Композиція, презентована у 2014 році у складі колекції "Гемми", створена Данелою Андрієр (Daniela Andrier) - вельми креативною феєю ольфакторного світу. У цьому "кольє" від старовинного та славетного ювелірного будинку Bvlgari на сьогоднішній день 7 парфумів. кожен із яких став втіленням самоцвіту.

Парфумована вода "Маравілла" присвячена сонячно-жовтому цитрину – своєрідному біоенергетику, символу радості та благополуччя – як у людських відносинах, так і у фінансовій сфері. Цитрін здатний не лише підняти самооцінку, а й пробудити творчий потенціал. Він відкриває в людині все найкраще, як це робить сонце, освітлюючи світ навколо і надаючи йому яскравість барв та силу життя.

Оформлення флаконів колекції ідеально відображає сутність та ідею самої лінійки парфумів: фіали у формі чорних римських амфор, в яких красуні зберігали пахощі, прикрашені кришками, виточеними ніби з цілісних мінералів - так майстерно передані тут відтінки натурального каміння. Маравілл сяє сонячно-жовтим цитриновим блиском, залучаючи до вас удачу, адже вважається, що чим теплішим і насиченішим відтінок цитрину - тим більшу силу він має.

Купити Bvlgari Le Gemme Maravilla в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми із захопленням та задоволенням зібрали для вас всю колекцію "Гемм" - вибирайте свої самоцвіти та їх парфумерні втілення, а наші фахівці допоможуть вам кваліфікованими консультаціями.

 

Bvlgari Le Gemme Maravilla – чиста енергія радості!

Композиція зустрічає нас дивовижним, насиченим фруктово-цитрусовим акордом, у якому поперемінно солують тонізуючий, іскристий лимон і солодкий, соковитий персик, насичений літнім сонцем.

"Серце" посипано романтичним килимом квіткових пелюсток, що випромінюють хвилююче пахощі - тут змішалися солодкі тони апельсинового кольору (флердоранжа) та чуттєві переливи жасмину.

Фінальний акорд складається з базових відтінків орієнтально-пряних пачулі, які надають парфуму особливий колорит.

Композиція радує гідною стійкістю, і в той же час звучить коректно, не заважаючи оточуючим - ось чому парфум такий гарний практично в будь-якій ситуації, включаючи офісні будні, які він яскраво розцвічує позитивом.

Якщо вам теж хочеться особистий флакон чистого щастя - безумовно, варто купити Bvlgari Le Gemme Maravilla - І це свято завжди буде з вами!