0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Lilaia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Lilaia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Lilaia - символ достатку та творчості

Дивовижний золотисто-зелений камінь хризоліт втілений у чудовій фужерно-фруктовій композиції ювелірного бренду Bvlgari . У колекції Le Gemme , присвяченій самоцвітам, парфумована вода Lilaia сяє по-весняному молодо і яскраво, обдаровуючи всіх також і світлою енергією літа. Зелені, пряні, ароматичні, бальзамічні і цитрусові акорди ллються березневими струмками, пестять квітневою крихкою зеленню, дзвенять травневими кришталевими дзвіночками і насолоджують літніми дарами - плодами стиглих цитрусів з італійських апельсинових гаїв.

Прекрасний вибір для сонячного сезону, який ви хочете провести, сяючи в суспільстві, і в той же час перебуваючи в повній гармонії з собою та природою навколо. Парфум не завадить нікому своєю компактністю звучання без довгого шлейфу, зате порадує енергією, що освіжає, і ексклюзивністю виконання: ви можете бути впевнені в унікальності своєї ароматної аури.

Історія аромату

 

Творцем парфумованої води, презентованої у складі колекції "Гемми" у 2014 році, стала талановита Данела Андрієр (Daniela Andrier). У "намиста" з 6 парфумів кожен присвячений певному дорогоцінному каменю, і Lilaia втілила собою хризоліт, який також називають перидотом - його золотаво-зелений відтінок символізує молоду зелень і сонячне світло крізь перше листя.

Давні перекази приписують каменю та здатність розвивати творчий потенціал та вміння множити достаток. Соковитий зелений - колір життя і вітальної енергії!

Саме таке - хризолітове - оздоблення отримав і флакон парфуму, корпус якого традиційно для цієї колекції виконаний у вигляді чорної амфори в давньоримському стилі.

Зовсім не дивно, що бренд провів такі несподівані паралелі між самоцвітами та парфумерією – адже Bvlgari – всесвітньо відомий ювелірний будинок із довгою історією та бездоганною репутацією. До речі, це не перша його колекція, в якій проведені аналогії між ароматами та камінням – початок такої креативної алюзії поклала ще знаменита Omnia у 2003-му та всі її подальші втілення.

Купити Bvlgari Le Gemme Lilaia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ви знайдете не тільки всю колекцію "Гемми", але й пізніші лінійки, також присвячені коштовностям: Le Gemme Oriental (2015) та Le Gemme Imperiali (2016) . Вибирайте саме свій камінь і лише свій аромат!

 

Bvlgari Le Gemme Lilaia – талісман для натхнення

Парфумована вода освіжає м'якою, філігранно виконаною мелодією м'яти, якою так приємно насолодитися у спекотні дні. Вона тонізує також соковитими нотками апельсина, але не втомлює зайвою насолодою, а лише бадьорить і піднімає настрій.

Дуже співзвучно такому початку м'яка і терпка чарівність чаю мате - він тримає нас у тонусі, і в той же час дарує справжню насолоду своєю гармонією.

Незвичайним тут виступає хвойно-ладаний акорд мастикового дерева. Він кедрово-сосновий, і в той же час трохи димний, бальзамічно-смолястий - чудовий!

Якщо вам також хочеться посилити свою креативність і навчитися легко втілювати свої мрії, варто купити Bvlgari Le Gemme Lilaia - цей аромат загострює інтуїцію та дарує енергію для яскравого, наповненого життя.