0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria Парфумована вода
272 грн
Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria - нефрит та магнолія: коштовності китайського саду

Коштовності від Bvlgari бувають не тільки у вигляді знаменитих перснів: Le Gemme Imperiali являє собою колекцію найцінніших відтінків нефриту, та Desiria - Його рідкісний ліловий різновид, втілений в магноліях і трояндах. Хоча тематика створення композиції абсолютно орієнтальна, присвячена культурі Китаю, сама парфумована вода хвилюючо-квіткова, прикрашена акордами мускусу та акватики, легка, повітряна, чарівна та чуттєва – чудовий вибір для весняних та літніх днів!

Якщо вам цікава китайська культура та близька квіткова стилістика, неодмінно варто купити Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria – він по-справжньому прикрасить вашу колекцію!

Історія аромату

 

Бренд Bvlgari - один із найавторитетніших ювелірних будинків Європи та всього світу. 1992-го було прийнято рішення створювати не лише колекції коштовностей та аксесуарів, а й парфумерні "скарбниці" - адже аромати можуть бути не менш розкішним доповненням до зовнішності, ніж кольє та діадеми.

Так з'явилися колекції, що перегукуються з основною продукцією модного будинку: вихід ювелірних новинок супроводжується презентацією парфумерних лінійок тієї ж тематики. Після цілої галереї ароматів-самоцвітів Omnia, в 2014-му з'явилася спочатку Le Gemme - гамма з шести дивовижних ароматів, присвячених дорогоцінним каменям, а через два роки, в 2016-му, була презентована чудова трійка парфумів в рамках Le Gemme Imperiali якій присвячені нефриту та магноліям – символам розкоші Китаю.

Нефрит - священний для китайської культури мінерал, а магнолії - традиційна прикраса садів китайських правителів і знаті - ось чому саме це каміння та квіти були обрані як символи успіху та краси.

Фірмовий стиль флаконів "Гемм" був збережений - ці мініатюрні чорні амфори в давньоримському стилі прикрашені кришками, що імітують відтінки нефриту, і Desiria представляє бузковий - рідкісний колір мінералу пристрасті та любові.

 

Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria – квіти династії Тан

Композиція натхнена прогулянкою садом імператорської династії, де панують магнолії та троянди. За часів правління Тан були створені чудові квітники та введена мода на рідкісні різновиди нефриту – їм і присвячені переливи цього аромату.

Магнолія тут домінує, і це робить аромат зовсім особливим - п'янким, запаморочливо-солодким, ванільно-сливовим, з нюансами лимона та прянощів. Це справжня казка про південні та східні краї - екзотичні, незвичайні і такі манливі!

Прекрасною парою магнолії стала оксамитова троянда – символ чуттєвості та романтики, жіночності та гармонії. Тут ця квітка ніжна, і в той же час важка, вона звучить красиво і дорого - справді царственно.

Але головним магнітом композиції став, безумовно, привабливий мускус - він пробуджує бажання, огортає своєю магією, робить парфум шикарним і глибоким.

Купити Bvlgari Le Gemme Imperiali Desiria в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande спеціально для поціновувачів розкоші та рідкостей зібрана вся колекція "Гемми" - тут знайдуть своє щастя навіть найдосвідченіші шанувальники коштовностей у вигляді каменів та ароматів.