0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia Парфумована вода
8 350 грн
Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia - аромат влади

Царство дорогоцінного каміння Bvlgari презентує Le Gemme Imperiali Splendia - насичений та шлейфовий квітковий аромат, прикрашений акордами дерева та зелені.

Влада правителів Китаї дає необмежені можливості як завоювання, а й творення. Чудові сади були усаджені найкращими квітами, але й серед цих найкращих були обрані. Саме їм – магноліям та нарцисам – присвячена ця чудова композиція, здатна закрутити голову пахощами літнього саду та утихомирити, м'яко опустивши вас на моховий покрив базового акорду – зеленого та прохолодного.

Історія аромату

 

Ювелірна фірма Bvlgari - ім'я поважне і солідне, його знають по всьому світу як взірець стилю і розкоші, що впізнається. Безперечно, цей бренд не міг обійтися без додаткових сфер впливу - так, крім коштовностей, він почав випускати шикарні аксесуари і, звичайно, чудові парфуми, причому кожна їхня колекція пов'язана із самоцвітами.

Le Gemme Imperiali стала продовженням теми дорогоцінних мінералів Le Gemme – вона була представлена у 2016 році у вигляді тріади композицій, присвячених нефриту – каменю, чиє значення у культурі Сходу важко переоцінити. У Китаї він став символом влади імператора, при цьому таким значенням наділений був зелений нефрит, якому і присвячена чарівна "Сплендіда". Емблемою імператорського двору був цей камінь, а чарівні магнолії стали улюбленими квітами східної знаті - і ці символи лягли в основу композиції, що втілила в собі ідею влади і величі.

Фірмовий дизайн флаконів, обрисами схожих на стародавні амфори - сховища цінностей - був трохи вдосконалений: колір каменю дорогоцінної кришечки ідеально передає традиційний зелений відтінок нефриту, а додана зверху золотиста обробка нагадує квіткові пелюстки: тут знову красиво.

Придбати Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, який презентує лише справжню продукцію цього бренду у вражаючим спектрі всіх дорогоцінних колекцій.

 

Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia – квіти та зелень імператорських садів

Головна роль у цьому творі по праву віддана магноліям - солодким, жіночним і важким, що поєднує в собі химерним чином пряні, сливові, ванільні та лимонні відтінки. Чарівні переливи цих квітів відтінені виразним акордом нарцисів - іскристих, свіжих , дуже експресивних і насичених.

Таке поєднання дає парфум владу над людьми: його не забути, почувши хоч раз, і знову захочеться до нього повернутися...

Свіжість і м'якість звучання надає волога нота дубового моху - незвичайна і дуже атмосферна, що створює ідеальну ауру для весни та літа, а також тієї частини сонячної осені, коли ще прохолодна ціна.

Якщо ви шукаєте парфум, який однозначно виділили вас з натовпу "модних", але однотипних композицій, вам, безумовно, варто купити Bvlgari Le Gemme Imperiali Splendia - він не тільки здійснить вашу мрію, але й прикрасить вашу колекцію.