0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Calaluna

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Calaluna Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Calaluna - поема про місячний камінь

Дорогоцінна колекція Bvlgari Le Gemme Calaluna поповнилася ароматом, присвяченим одному з наймістичніших і заворожливих самоцвітів - місячному каменю. Ця деревно-пряна парфумована вода переливається пудровими та квітковими, теплими пряними та молочними акордами – неймовірна жіночність, чарівність, ніжність!

Аромат звучить спокійно, гармонійно і врівноважено, як і личить парфуму, що уособлює нічне світило і його земне втілення - камені молочно-перламутрового відтінку, що переливаються, ніби світяться зсередини, від яких так само важко відірвати погляд, як і місячної доріжки на ніч. Саме така асоціація виникає при погляді на глибокий чорний колір флакона та його вишукану кришечку з "місячним каменем", оправлену в золото з ім'ям ювелірного будинку на обідку.

Такий флакончик стане чудовим подарунком для будь-якої цінительки прекрасного в будь-якому сенсі цього слова!

Історія аромату

 

Один із найстаріших і найшанованіших ювелірних будинків Європи в 1992 році розширив сферу своїх інтересів до виробництва парфумерії, справедливо вважаючи, що аромат - не менш важливе доповнення образу розкішних жінок та елегантних чоловіків, ніж прикраси та статусні аксесуари.

З того часу було випущено багато ефектних колекцій, кожна з яких перегукувалася з колекціями ювелірних прикрас модного будинку Bvlgari .

Розкрити символіку каменів і була покликана колекція Le Gemme – метою ювелірів та парфумерів бренду було пробудження інтересу до самоцвітів, розкриття прагнення не лише прикрашати себе, а й проникати у глибини секретів, відомих людям уже багато століть. Саме так сформулювала концепцію колекції та перспективи розвитку бренду Валерія Маніні, керуючий директор та провідний ювелір Bulgari Parfums.

Так у 2014 році світ був вражений красою "намиста" із семи ароматів, присвячених дорогоцінним каменям. Одним із них став місячний камінь - оберіг, що допомагає тримати емоції під контролем і знайти дар ясновидіння. Він робить людину м'якшою і врівноваженою, ніжною і чуттєвою, пробуджує фантазію і дарує натхнення, щоб мріяти.

 

Bvlgari Le Gemme Calaluna – бачити минуле та майбутнє, втілювати мрії у реальність.

Щоб пізнати таємниці світобудови, достатньо для початку перейнятися магією цього парфуму.

Композиція вступає теплом пряного кардамону, співзвучною йому м'якою насолодою квітів геліотропу та вершковим деревним шармом сандалу.

У "серці" звучить тема м'яких соковитих груш і теплого магнетизму амбретти, а фінал огортає хвилями чарівності жіночних пудрових ірисів і затишних молочних відтінків.

Як і сам місячний камінь, такий аромат найбільше підходить людям творчих професій, а також народженим на повний місяць і під знаком, нею керованим: Раки по праву можуть вважати його своїм талісманом.

Купити Bvlgari Le Gemme Calaluna ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми презентуємо на сторінках інтернет-магазину всю гаму відтінків колекції "Гемми", а в реальності ви зможете оцінити їх, відвідавши наш київський шоу-рум.