0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Le Gemme Ashlemah

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Ashlemah Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Ashlemah - Аметист, камінь духовності та гармонії

Прославити аметист, присвятивши йому неймовірно гарний, умиротворюючий аромат, майстерно вдалося парфумерам, які створили для найстарішого ювелірного будинку Bvlgari дивовижну за своєю чистотою композицію Le Gemme Ashlemah . Ця квіткова парфумована вода прикрашена ароматичними, пудровими, пряними та деревними акордами, обволікаючи вас своїми обіймами в осінню негоду та зимову холоднечу.

Твір підкорює витонченістю свого звучання – квіткові ноти тут дуже м'які, ніжні та жіночні, вони пестять сприйняття оточуючих, збирають компліменти та підкреслюють природну чарівність та тонкий смак своєї власниці.

Парфум гарний насамперед у денний час: завдяки своїй коректності та збалансованості він буде ідеальним доповненням до офісного вигляду, до образу в стилі casual або до хвилин релаксації, які ви присвячуєте особисто собі: насолоджуватися красою світу так приємно у ароматі Ashlemah !

Історія аромату

 

Бренд веде свою історію з минулого століття, коли уславлений ювелірний будинок Bvlgari у 1992 році почав виробництво власної парфумерії. Традиційно нові ювелірні колекції чи презентації дорогоцінних аксесуарів ювеліри супроводжують виходом лінійки ароматів. Саме так сталося і в даному випадку: у 2012-му будинок представив колекції розкішних окулярів для чоловіків і жінок, інкрустованих самоцвітами – саме тому вони отримали назву Le Gemme , а двома роками пізніше, у 2014-му, вийшла незрівнянна парфумерна лінія з тим самим. ім'ям, що зібрала у свою галерею сім композицій, присвячених дорогоцінним каменям, що є найбільш цінними у світі розкоші та краси.

Одним із них став аметист - камінь душевної шляхетності, врівноваженості, всезнання та духовності. Йому приписують здатність очищати простір від негативу: темних думок, поганих намірів, тривог та сумнівів – він дарує спокійну впевненість у собі, широту поглядів та глибину думки. Недарма аметист має славу каменем володарів і кардиналів!

Композицію розробила талановита та креативна Daniela Andrier. Дизайн флаконів, єдиний для колекції Le Gemme , у своїй основі спирається на контури стародавніх амфор, в яких зберігалися аромати красунь Римської імперії.

Придбати Bvlgari Le Gemme Ashlemah в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: тут ми зібрали всі "намиста" дорогоцінних ароматів з колекції "Гемми".

 

Bvlgari Le Gemme Ashlemah – знання та інтуїція, магія та гармонія

Парфумована вода створена всього з трьох нот, але як божественно вони скомпоновані, як ретельно підібрані найкращі інгредієнти!

Першою виступає лаванда - спокійна, прохолодна, запашна, що обволікає своєю доброю аурою, яка ніби захищає вас від будь-яких неприємностей.

Їй вторить нота "серця" - чудова пудрова фіалка, витончена та ніжна. Обидві квітки поперемінно солують і звучать однаково виразно. У фіналі квіткова тема отримує ще один вишуканий та ефектний акцент: запах геліотропу – солодкий та теплий – змушує композицію заграти по-новому, трохи у гурманському ключі.

Якщо ви шукаєте шлейфовий і стійкий парфум, який виділить вас на тлі схожих один на одного "трендових" ароматів своїм незвичайним та аристократичним стилем, вам, безумовно, варто купити Bvlgari Le Gemme Ashlemah – це саме те, що потрібно!