0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Le Gemme Amarena

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Amarena Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
6 734 грн

Bvlgari Le Gemme Amarena - Турмалін, камінь балансу розуму та почуттів

Талісман кохання, оберіг для ясного розуму і просто неймовірно красивий камінь із звучним ім'ям Турмалін вибрав будинок Bvlgari як символ для одного з найефектніших ароматів колекції Le Gemme - Amarena !

Ця квітково-фруктова композиція спокушає чудовим ароматом соковитої вишні і крутить голову романтикою рожевих пелюсток, в ньому є ніжна фруктова насолода і важка млість туберози - просто скарб для всіх, чия головна риса - жіночність!

Якщо ви шукаєте гарний, делікатний, небанальний і водночас чуттєвий парфум - купити Bvlgari Le Gemme Amarena варто неодмінно, до того ж він стане справжньою окрасою вашого туалетного столика!

Історія аромату

 

Ювелірний будинок з багатою історією Bvlgari у 2014 році створив просто неймовірну галерею ароматів: барвисту та пізнавальну колекцію парфумів, присвячених ювелірним каменям та їх особливим властивостям. У ХХI столітті люди забули про магічні властивості коштовностей, за які їх так цінували насамперед, і нова колекція Le Gemme покликана освіжити у пам'яті ці знання.

Так, композиція Amarena , створена майстром Daniela (Roche) Andrier у 2014 році, присвячена турмаліну – унікальному за своїми властивостями і навіть зовнішньому вигляду каменю, який здатний змінювати свій колір, а разом із ним – біоенергетичні якості. Магічний камінь може бути і насичено-рожевим чи червоним – і соковито-зеленим чи оливковим. Зустрічаються і більш рідкісні забарвлення - від синього до коричневого та чорного. Згідно з легендами, він чарівним чином впливає на наш розум, роблячи його яснішим і гострішим, і в той же час сприятливий вплив робить і на тіло, оздоровлюючи його. Ось чому турмалін вважається каменем балансу тіла та розуму!

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів, чия форма нагадує древні амфори, кожна з яких увінчана кришкою, виточеною з дорогоцінного каменю. Звичайно ж, рожевому турмаліну дістався саме цей колір: кришка і верхня частина флакона немов виточені з цілісного кристала і оздоблені золотим обідком з ім'ям ювелірного будинку Bvlgari .

 

Bvlgari Le Gemme Amarena – талісман від нерозділеного кохання

Рожевий турмалін має ще одну неймовірну властивість: він дарує удачу нещасним закоханим, дозволяючи почутті стати взаємним - або зі спокійною душею відпустити його.

Щоб отримати щастя, достатньо кількох крапель чудової парфумованої води, головна тема якої чудово виконана вишневим акордом - благородний і чарівний аромат гірких вишень гармонійно доповнений терпкою кислинкою граната і прикрашений важкою красою ніжної солодко-вершкової туберози.

"Серце" парфуму віддано троянді - оксамитової чуттєвої красуні, що звучить тут повітряно та елегантно.

Фінал втілює жіночність - ніжний і чарівний пудровий акорд змусить захопитися вашою доглянутістю та чарівністю.

Купити Bvlgari Le Gemme Amarena в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете знайти повну колекцію "дорогоцінного каміння" - Le Gemme , а також інші дивовижні парфуми цього бренду, ім'я якого символізує якість і розкіш вже багато десятків років поспіль.