0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Eau de Givenchy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Eau de Givenchy Туалетна вода (тестер без кришечки)
100ml
2 134 грн
2 510 грн
Акція
-15%
Givenchy Eau de Givenchy Туалетна вода
Немає у наявності

Givenchy Eau de Givenchy



Не обіцяйте собі бути зосередженою і ретельно акцентувати увагу на важливих деталях, адже з таким ароматним компаньйоном, як Eau de Givenchy, всі ваші думки будуть лише про безтурботність і насолоду, яку ви відчуватимете, забувши про справи, що вимагають негайного вирішення. Його мелодія дарує шанс відпочити від метушні, відчути, як у вас з новою силою прокидається жіночність, відчути легкість у всьому тілі. Його пахощі дозволяють вам виглядати чарівно та стильно, не вдаючись при цьому до якихось складних дій.



Вперше ця композиція була представлена модним брендом Givenchy у 1980 році. Тоді над її створенням працювали майстри Даніель Мольєр та Даніель Хоффман. Багатогранна симфонія відноситься до категорії «квіткові фруктові». Прихильниці Eau de Givenchy, описуючи її звучання, згадують про квітучий весняний сад, оберемки щойно зрізаних рослин, що випромінюють чудовий флер. І не дивно – які тільки ароматні акценти ви не вловите у цьому ароматі! Тут грайливість цитрусів доповнюється насолодою стиглих фруктів і м'ятною прохолодою. Багатогранний «серцевий» акорд притягує до себе ніжністю конвалії, оптимістичністю нарциса, чуттєвим диханням троянди та жасмину, пудровими нюансами кореня ірису та спокусливим іланг-ілангом, терпкою свіжістю жимолості та романтичністю цикламену. Фінал звучить розкішшю відтінків сандалу та білого кедра, елегантністю дубового моху та чарівністю мускусу.



Нове обличчя парфум набув у 2018 році – майже через чотири десятиліття з моменту виходу свого знаменитого попередника. Видання відноситься до сімейства «цитрусові» та з'явилося завдяки таланту відомого майстра Франсуа Демаші. Ця туалетна вода уособлює "унікальне відчуття чистоти" - саме так про неї відгукується виробник. Вона є квінтесенцією витонченості і схожа на легкий дотик шовковистої пелюстки, таїть у собі «момент свіжості, зупинений у часі, який, здається, триватиме вічно». Осягнути його можна, якщо купити Eau de Givenchy .



Парфум стартує поєднанням іскристого цитрусового коктейлю і пронизливо-свіжого петітгрейну. Медово-терпкий апельсиновий цвіт у поєднанні з гіркуватою насолодою благородних неролі відчувається в «серці» аромату. Їх доповнюють мотиви гіркого мигдалю, оптимістичної зелені та тонкого, свіжого гедеону, що надає композиції соковитості, що посилює її шлейф. Мікс благородного білого кедра, дерево-землистого ветивера та спокусливого білого мускусу утворюють вишуканий фінальний штрих туалетної води.



Придбати Givenchy Eau de Givenchy ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлені розкішні видання, здатні зробити вашу привабливість досконалою. У нас ви також зможете придбати якісну доглядову та декоративну косметику, аксесуари для макіяжу та все необхідне для манікюру.