0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The One Grey

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The One Grey Туалетна вода
1 234 грн
Dolce & Gabbana The One Grey Туалетна вода (тестер із кришечкою)
100ml
1 791 грн

Dolce & Gabbana The One Grey



 

Які б бурі та шторми не були заплановані долею на вашому життєвому шляху, ви впевнені, що вистоїте. Ваша рішучість і мужність, внутрішня сила та виняткова готовність йти на ризик дають вам віру в те, що навіть найскладніша перешкода чи несподіване випробування будуть успішно пройдені, а радість від чергової перемоги посилить улюблений аромат – стильний, блискучий Dolce & Gabbana The One Grey, представлений культовим італійським брендом.

У цьому парфумі, як і в його володарі, делікатність, елегантність та інтелігентність поєднується з теплотою та чуттєвістю. Навіть якщо цей чоловік одягнеться в строгий костюм і виглядатиме стримано, іскри авантюризму все одно засвітяться в його очах! Він вміє ефектно презентувати себе у суспільстві, успішно зачаровує представниць слабкої статі, демонструючи свою комунікабельність та природну чарівність.

Купити Dolce & Gabbana The One Grey - означає повірити у власний успіх, бути готовим до того, що ваша поява приверне увагу до вашої персони, а пахощі, якими ви оточите себе, подарують десятки приємних компліментів.



Трохи історії

 

Торгова марка Dolce&Gabbana була вперше представлена на Міланському показі колекцій у 1985 році. Вже через рік її засновники, Доменіко Дольче та Стефано Габбано, кинули виклик жіночій моді 80-х, створивши колекцію Real Woman. З 1990 року дизайнери займалися напрямом чоловічої моди. З 1992 року бренд розпочинає підкорення парфумерного світу: дебютне видання для жінок через рік після свого виходу премійоване Міжнародною академією парфумерії.

Сьогодні компанія випускає модний одяг для дорослих та дітей, спідню білизну, взуття, сумки, аксесуари, сонцезахисні окуляри, розкішну декоративну та доглядову косметику, стильні аксесуари. Її продукцію обирають поціновувачі унікального стилю, запропонованого цим модним брендом, а також ті, хто любить виділятись, підкреслювати розкіш свого образу, свій статус.

Творцем класичного видання, що вийшло 2008 року, є майстер Олів'є Польж. Фланкер, презентований торговою маркою у 2018-му, створений Жаном-Крістофом Еро, який є учнем самого П'єра Бурдона. Роботи даного автора можна знайти в портфоліо Azzaro, Balenciaga, Boucheron, Chopard, Esprit, Gres, Karl Lagerfeld, Mandarina Duck, Mugler, Roberto Verino.



Усі відтінки сірого як символ елегантності



Туалетна вода сімейства «деревні фужерні» стартує відтінками елегантного, трохи гіркуватого грейпфрута та оптимістично-зеленого базиліка, доповненого пікантними акцентами коріандру та кардамону. Її «серце» - мікс трав'яно-квіткової лаванди, вишуканої і теплої солодкувато-квіткової герані, що наповнює композицію спокоєм і розміреністю, і гіркувато-чайних мотивів мускатної шавлії. Завершує твір поєднання димного ветивера та терпко-смолистих пачулів, шляхетного тютюну та привабливого лабдануму.

Елегантний сірий флакон аристократичного сталевого відтінку доповнює цей бездоганний образ і блискуче втілює ідею твору.

Придбати Dolce & Gabbana The One Grey у Києві ви завжди можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин – знахідка для тих, хто бажає підібрати оригінальну продукцію за відмінними цінами.