0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

195 грн
By Kilian Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun



Модний бренд By Kilian був заснований у 2007 році спадкоємцем знаменитої династії Хеннессі. Коньячний магнат вирішив не спочивати на лаврах, а реалізувати себе у новій галузі. Він закінчив Інститут парфумерії та косметики ISIPCA, працював у компаніях Paco Rabanne, Christian Dior, Giorgio Armani та Alexander McQueen, поки не наважився на створення власного бренду. Його торгова марка адресована людям успішним та амбітним, які знають собі ціну, не обмежуються стереотипами та нудними рамками, прагнуть за будь-яких обставин виглядати просто бездоганно, тому й обирають витончені, елегантні та самобутні аромати.



Стильна лінійка My Kind Of Love була представлена у серпні 2018 року. Вона адресована молодіжній аудиторії та несхожа на те, що Кіліан робив раніше. Це темпераментні, зухвалі і сексуальні парфуми з провокаційними назвами, які припадуть до смаку натурам харизматичним, креативним і виділитися на тлі інших. Чарівний Boys відноситься до деревних пряних. Він натхненний популярним виразом, що з поганими хлопчиками не буває гладко, тоді як з добрими зазвичай сумно.

Це динамічна та приваблива композиція, яка чудово бадьорить, заряджає енергією та мотивує на здійснення божевільних вчинків. Ігриста, переливчаста і задерикувата, вона так і манить бешкетним кокетством і безтурботністю, захоплює в приголомшливий вихор емоцій і змушує забути про все, щоб тільки насолоджуватися дивовижним і не схожим на інші ароматом.



Відкривають чудову піраміду соковиті іскорки кока-коли, приправлені маленькими скибочками стиглого лайма. Поєднання цитрусової гіркоти та газованої солодощі моментально привертає увагу, зачаровує гарною грою на шкірі та неймовірним багатством відтінків. Така комбінація розсипається міріадами райдужних вогників, налаштовуючи на позитив і вселяючи впевненість, що ви можете впоратися з будь-якими труднощами.

Далі звучання стає більш гурманським, на перший план виходять акорди карамелізованого яблука, щедро присипані корицею та мускатним горіхом. Гострі спеції додають фруктовим нотам особливу пікантність і гостроту, підвищують градус напруги і приємно лоскочуть рецептори, гармонійно підводячи до шляхетної бази, де по світлій деревині кедра смолистими краплями розтікається деревний бурштин.



Композиція багатогранна, сексуальна і постійно трансформується, з карколомною палітрою відтінків і чуттєвою глибиною. Вона підходить для денного та вечірнього ансамблю, побачення та нічного клубу, вихідного чи відпустки. Наголошує на унікальному стилі свого власника, приваблює до нього зацікавлені погляди та незмінно відзначається компліментами!

Придбати By Kilian Boys в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Ця серія представлена у нестандартному оформленні для бренду. Флакони круглі, з непрозорого вугільно-чорного скла, увінчані масивними кубічними кришками в тон, які виконують роль підставок. На них великими червоними та золотистими літерами нанесено назву та девіз парфумованої води. Довершена розкіш!