0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Femme Adorable

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Femme Adorable Туалетна вода
1 973 грн
2 321 грн
Акція
-15%
Angel Schlesser Femme Adorable Туалетна вода (тестер)
100ml
808 грн
998 грн
Акція
-19%

Angel Schlesser Femme Adorable

 



Не намагайтеся комусь сподобатися, докладаючи зайвих зусиль, адже ви такі милі та чарівні у своїй природності! І справжні поціновувачі досконалості напевно оцінять ніжність і жіночність, якими наділила вас природа. Як комплімент своїм прихильницям, ще раз підкреслюючи своє милування їхньою красою, іспанський бренд Angel Schlesser дарує дівчатам черговий парфумерний твір – Femme Adorable!

Аромат, назва якого в перекладі з французької мови означає «Чудова жінка», є продовженням флагманського аромату бренду «Femme», присвяченого неповторності, ніжності та м'якості, романтичності та елегантності представниць прекрасної статі.

Купити Femme Adorable – значить дозволити собі купатися в променях слави, відчути себе розкішною та блискучою, яка в будь-якій ситуації викликає інтерес у оточуючих. У цьому ароматному образі ви можете дозволити собі багато: здаватися крихкою, тендітною особою, яка потребує захисту - або демонструвати внутрішню силу і рішучість.



Трохи історії


Модний бренд Angel Schlesser відомий із 1983 року. На сьогоднішній день компанія, заснована дизайнером Анхелем Шлессером, випускає чоловічий та жіночий одяг, взуття, аксесуари, ювелірні прикраси. Парфумерія у її асортименті з'явилася 1999 року. Дебютний аромат, що є сьогодні візитною карткою цього іспанського бренду, може вважатися одним із найкращих освідчень – настільки він романтичний і хвилюючий.

Паралельно з виходом нових ароматів, випускаються також косметичні засоби для догляду за тілом, що мають ідентичні парфумерні запахи. Торгова марка видає парфуми як доповнення до нових колекцій одягу, що презентується нею на подіумах.

Ця туалетна вода стала продовженням історії Femme, розпочатої у 1999 році, – першого жіночого аромату бренду. Автором нової варіації є Еліс Бено. Роботи цього парфумера, чиє ім'я засяяло на модному олімпі лише недавно, можна відшукати в портфоліо таких марок, як Amouage та Jil Sander, а серед найвдаліших її робіт – чудова флорієнтальна композиція Love Mimosa Amouage.



Сяйво чарівності


Початкові акорди Femme Adorable звучать іскристістю цитрусових мотивів, делікатністю терпкого бергамота та запашного стиглого яблука. Чуттєва граська троянда у тандемі з нотами хвилюючого медово-терпкого жасмину та ніжної фіалки формують «серце» композиції. Її фінальний штрих – це унікальне поєднання деревної солодощі шляхетного сандалу, спокусливості мускусних акордів та грайливості ванілі, яке надає ароматній мелодії магічного звучання.

Придбати Angel Schlesser Femme Adorable ви можете, оформивши замовлення на сайті нашого інтернет-магазину, зв'язавшись із нами за телефоном або відвідавши наш шоу-рум. Ми пропонуємо тільки оригінальну продукцію та максимально прийнятні ціни. Постійні покупці заощаджують при купівлі ароматів – для них у нашому магазині передбачена система знижок.