0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Just Before

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Just Before Парфумована вода
244 грн
The House of Oud Just Before Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Унісекс-композиція Just Before від нішевого італійського будинку The House of Oud вийшла в 2018 році в рамках лінійки Colorful Collection . Серія стала першою після масштабного ребрендингу торгової марки. Змінився дизайн стоперів, замість традиційного геометричного орнаменту з'явилися хвилі, що плещуть, а звучання продуктів стало більш європейським, без традиційного східного темпераменту. Над чарівним східним букетом працював особисто власник бренду Андреа (Теро) Казотті (Andrea (Thero) Casotti), а також парфумери Крістіан Калабро (Cristian Calabro) та Мауріціо Черіца (Maurizio Cerizza).

Як домінуючий акорд вони використовували деревину впало санто. Це унікальна рослина з Південної Америки, що має дуже специфічний запах, з характерними молочно-фруктовими та пряно-бальзамічними відтінками, які нагадують вишуканий десерт. Нескінченно прекрасний і світлий аромат віртуозно відтворює мить передчуття насолоди, коли ваші бажання ще не справдилися, але ви вже точно знаєте, що це станеться. Така хвилина наповнена неймовірним помахом чарівної палички, коли повітря буквально пронизують електричні іскри, і здається, що досить просто відштовхнутися від землі, щоб злетіти.

Відкривається життєрадісна та грайлива піраміда пікантними відблисками стиглих цитрусів. Напоєні сонцем плоди кокетливо мерехтять на тлі пряного шафрану, сплітаючись разом у чарівну симфонію, яка чудово бадьорить, наповнює енергією і вселяє впевненість у своїх силах, а ще приємно лоскоче рецептори і розбурхує уяву. У серці чудового букета проступають дерев'яні мотиви, віртуозно обрамлені тягучо-карамельними акцентами мирри та гордовитими переливами ілангу. Вони додають витонченість і смолисту пряність, гармонійно підводячи до благородної підкладки, де на повітряному суфлі із сандалу та бензоїну млосно мерехтить бурштинова амбра та солодка ваніль.

Така парфумована вода — бездоганна насолода для справжніх гурманів, втілення чистого задоволення та млості, умиротворення та розслабленості. Дивовижна феєрія, яка нікого не зможе залишити байдужим! Чудово підходить для прохолодної та сирої погоди, особливо в осінньо-зимовий період: вона опуститься пухнастою вуаллю на плечі, зігріє та допоможе відволіктися від усіх проблем. Відмінно поєднується з кашеміровим пальто або светром, діловим костюмом з натуральної вовни, а також модною дизайнерською сукнею. Її можна використовувати для романтичних побачень, урочистих та офіційних заходів. Завдяки такій парфумованій воді ви точно не залишитеся без компліментів та захоплених поглядів.

Видання зберегло фірмову «перевернуту» форму упаковки, коли кришка є одночасно підставою. Сам фіал овальний, розписаний золотисто-шоколадними фарбами вручну, виглядає дорого та вражаюче.

Купити The House of Oud Just Before можна в інтернет-магазині La Grande.